Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)
Kontaktirajte pokretača peticije
Gamad jedna nedaj boze nikome to sto se desilo mateji!!! drzi se draga i potpisala sam da se to nedogodi nasim kcerima ni nikom vise u zivotu takav pakao!!!!!
Takodjer u splitskim bolnicama se odnose katastrofalno prema trudnicama i ne zelim da se i meni to dogodi ili bilo kome
Ovo u vinkovcima je izaslo na vidjelo i neka izadje sve jer nisu sve zene snazne i ne rode sve zene lako
Jednostavno zelim da ih se svih jednako tretira
Sram moze biti te doktore pogotovo ginekologe kako se ponasaju po bolnicama
I najzad, žalosno je da se mora potpisivati peticija za ovakav monstruozni cin, trebao je već biti uhapsen. Potrudit cu se da sramotna priča dospije i u njemačke medije i Bild zeitung. Nek svijet zna kakvi monstrumi ubijaju bebe i tek peticija treba da ga se zatvori. Bruka i sramota cijele države. Pa ga ne osudite nek se sramoti cijela država. Sve ovo nije dovoljno da beba oživi , užas kako je devet mjeseci rasla i čekala porod i onda je monstrum ubio. Dupli je zločin da zločinac prodje bez kazne. Pozdrav
Re: Re: Juraj Kolak
Umjesto ove prijetnje organima gonjenja RH, pametnije bi ti bilo da promijeniš prezime, grad i zabraniš u svojoj kući iti spomen spodobe koja te okotila!
Rekli bi ljudi: "Ne ponovilo se".
I sama sam prošla umj.oplodnju rodila troje zdrave dječice i mogu se bar u onom menje bolnom dijelu identificirati sa Matejom.A Mateji i obitelji najiskrenija sućut i da nikad ne odustane,postati Majkom.
Vidi mu se po odvratnoj faci da je gad .
Taj nikad više ne smije taknuti ni jednu ženu svojim ljigavim mesarskim prstima .
Tko zna zbog čega je đubre bilo izfrustrirano taj dan pa se našao iživljavati na nedužnoj rodilji ...
Da mi ga je dohvatit pa ga namlatit pošteno ..
Re: Re: Re:
#2201: Tvoja noćna mora! - Re: Re:
Hahaha, doktorice moje, pravnice, ekonomistice, učiteljice..etc, sve vi dokone žene stručnjaci u svim područjima i diplomama iz guglanjem po internetu, uhvatite se konkretnog posla i prestanite vise blebetati, dosadile ste i Bogu i vragu!
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#2163: - Re:
Sram te i stid bilo, ma ubi se!