Hitna je Lučanima bitna!
Kontaktirajte pokretača peticije
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
da samo sto u Blatu nema rengena,nema laboratorija,nema ortopeda u interesu svih nas i lučani i blaćani je da to ostane u Luci jer jednostavno u Blatu ne postoje adekvatni uvjeti,drug Bačić se igra sa zivotima svih nas i nedaj bog da kogod izgubi glavu zbog tega iskljucivi krivac za to bi bi BRANKO BAČIĆ
Hitna pomoc u Veloj Luci je jako jako potrebna. Tu je uvijek bila . Vela Luka je turistico mjesto i ne samo za nase mjestane, ma i za turiste, neophodna je. Nadam se da tu ostane. FORZA LUCANI. !!!!!!
10-15 minuta manje nekome moze spasiti zivot. Ostavite Hitnu Pomoc u Luci.
Hitna je bitna svima, a ne samo Lučanima. Iako je logično da bude dolje zbog RTG-a ili laboratorija, ne možete pisati da je bitna samo vama, a ostalom dijelu otoka ne!
Smatram da mora ostati u Vela Luci.
Hvala.
Ja sam učenik 8.razreda O.Š.Vela Luka
OIB. 24428929478
Nikola Šeparović
Pozdrav,
Hvala!
Još malo i sve vodi tome da općina bude u Blatu. Jadranka i kompleks buduće Luke je kako čujemo u rukama Blata odnosno njihovih vladajućih zastupnika/ sve je tamo pokupovano od njih a to su bili lušku trudi kako bi se tu reklo. Našom voljom su dobili upravu vodovoda kao i Elektrojuga što je prije bilo u Luci. Zato u Veloj luci niti jedna naša vala nema vodu iako se u luci u cijenu vode naplaćuje i održavanje i širenje mreže. Isto tako puno vala nema struju i malo je njih elektrificirano i zato samo Vela Luka ima robinzonskih kuća i najviše na Korčuli. Sokolić je od Luke udaljen 2 km i u njemu nema struje što je katastrofa. Uzeli su nam Potirnu i Novu gdje je 90% luških kuća koje sada plaćaju turističke poreze u Blatu isto zaslugom nas u Veloj Luci. Ti koji su to uradili i tome doprinjeli predlažu se za dobijanje nagrade za životno djelo. Politika HDZ u Veloj Luci je i politika Blata te sve vodi tome da ćemo uskoro raditi za Blato. Politika naplate vezova u Veloj Luci je politika Blata. Cesta koja se gradila do Jadranke su izvodili samo blatski poduzetnici. U luci samo grade Blaćani. Mi smo uskoro Blato. Lipo, jeli tako. Eto to smo mi Lučani. Tko god je nešto vrijedio u Luci smo ga omalovažili i šikanirali pa je to slijed događaja... nažalost... uskoro ćemo biti kako to oni vole reći .. Donje selo...a u to se onda uklapa i ovo.. da hitna bude u Blatu....centar zapadnog dijela otoka Korčule.. i sada što se bunite kada je ovo sada zadnji ili predzadnji čin ovog igrokaza i igre...
| This discussion has been closed. |