Peticijeonline.com

Hitna je Lučanima bitna!

Kontaktirajte pokretača peticije

This comment has been removed by the person who wrote it.

Gost#4 May 19, 2016, 06:13
Svi pravi razlozi su već navedeni - imamo daleko bolje opremljen dom zdravlja, specijalističke službe. Veći broj potencijalnih pacijenata, posjetitelja, turista.... A i sam naziv akcie govori sve.
Gost#5 May 19, 2016, 19:43
Jer je hitna Lučanima BITNA !
Gost#6 May 20, 2016, 07:16
Hitna Je Svima Bitna...!! :)
Gost#7 May 20, 2016, 07:26

Re:

#6: -  

da samo sto u Blatu nema rengena,nema laboratorija,nema ortopeda u interesu svih nas i lučani i blaćani je da to ostane u Luci jer jednostavno u Blatu ne postoje adekvatni  uvjeti,drug Bačić se igra sa zivotima svih nas i nedaj bog da kogod izgubi glavu zbog tega iskljucivi krivac za to bi bi BRANKO BAČIĆ

Gost#8 May 21, 2016, 09:45
Sramota umjesto da tezimo boljitku vracamo se u pecinsko doba
Gost#9 May 21, 2016, 11:55
zato sto smo Velolucani
Gost#10 May 21, 2016, 13:16
Zbog dobrobiti svih nas,jer hitna je bitna u svakom trenutku.
Gost#11 May 21, 2016, 16:32
Zato jer sam ponosna na moje Lucane, napokon otvoreno pokazujemo nase nezadovoljstvo , da nam je dosta Potirne, elektro juga..... da smo napokon smogli hrabrosti da to javno i pokazemo!
Gost#12 May 21, 2016, 21:34
Zato što je hitna pomoć u Vela Luci obaveza, a ne opcija!
Gost#13 May 21, 2016, 21:35
jednostavno Hitna je Lučanima bitna, ali i svima koji se nađu na otocima a zatrebaju liječničku pomoć, pogotovo u sezoni. Vela Luka je bogu hvala u nekim manje jednoumnim vremenima opremila odličan Dom zdravlja i ima vrhunski medicinski tim za otočke uvjete, neka Blaćanima doniraju sve što treba dijaspora pa neka je i oni imaju, neka budu dvije ako treba, ali nikako ukinuti ovu koja je mnogima pomogla i domaćima, i nautičarima ... da ne nabrajam dalje
Gost#14 May 22, 2016, 20:09
Hitna pomoc u Veloj Luci je jako jako potrebna. Tu je uvijek bila . Vela Luka je turistico mjesto i ne samo za nase mjestane, ma i za turiste, neophodna je. Nadam se da tu ostane. FORZA LUCANI. !!!!!!
Gost#15 May 22, 2016, 20:17

Hitna pomoc u Veloj Luci je jako jako potrebna. Tu je uvijek bila . Vela Luka je turistico mjesto i ne samo za nase mjestane, ma i za turiste, neophodna je. Nadam se da tu ostane. FORZA LUCANI. !!!!!!

Gost#17 May 22, 2016, 20:25

10-15 minuta manje nekome moze spasiti zivot. Ostavite Hitnu Pomoc u Luci.

Gost#18 May 22, 2016, 23:13
Zato što je Hitna Lučanima bitna.
Gost#19 May 23, 2016, 10:51

Hitna je bitna svima, a ne samo Lučanima. Iako je logično da bude dolje zbog RTG-a ili laboratorija, ne možete pisati da je bitna samo vama, a ostalom dijelu otoka ne! 

Gost#20 May 23, 2016, 18:16
Jer Vela Luka zaslužuje svoju Hitnu, posebno u turističkoj sezoni!
Gost#21 May 24, 2016, 14:44
Potpisao sam ovu petpiciju ovim putem s obziror da sam učenik osnovne škole(8.razred) i nezamisljivo mi je da se "Hitna"nakon tolikko godina premjesti.
Smatram da mora ostati u Vela Luci.
Hvala.
Gost#22 May 25, 2016, 12:05
Ovu peticiju sam potpisao jer smatram da je Velolučanima potrebno da "HITNA"ostane u Vela Luci i da nema smisla da je se seli negdje drugo.
Ja sam učenik 8.razreda O.Š.Vela Luka
OIB. 24428929478
Nikola Šeparović
Pozdrav,
Hvala!
Gost#23 May 27, 2016, 09:04

Još malo i sve vodi tome da općina bude u Blatu. Jadranka i kompleks buduće Luke je kako čujemo u rukama Blata odnosno njihovih vladajućih zastupnika/ sve je tamo pokupovano od njih a to su bili lušku trudi kako bi se tu reklo. Našom voljom su dobili upravu vodovoda kao i Elektrojuga što je prije bilo u Luci. Zato u Veloj luci niti jedna naša  vala nema vodu iako se u luci u cijenu vode naplaćuje i održavanje i širenje mreže. Isto tako puno vala nema struju i malo je njih elektrificirano i zato samo Vela Luka ima robinzonskih kuća i najviše na Korčuli. Sokolić je od Luke udaljen 2 km i u njemu nema struje što je katastrofa. Uzeli su nam Potirnu i Novu gdje je 90% luških kuća koje sada plaćaju turističke poreze u Blatu isto zaslugom nas u Veloj Luci. Ti koji su to uradili i tome doprinjeli predlažu se za dobijanje nagrade za životno djelo. Politika HDZ u Veloj Luci je i politika Blata te sve vodi tome da ćemo uskoro raditi za Blato. Politika naplate vezova u Veloj Luci je politika Blata. Cesta koja se gradila do Jadranke su izvodili samo blatski poduzetnici. U luci samo grade Blaćani. Mi smo uskoro Blato. Lipo, jeli tako. Eto to smo mi Lučani. Tko god je nešto vrijedio u Luci smo ga omalovažili i šikanirali pa je to slijed događaja... nažalost... uskoro ćemo biti kako to oni vole reći .. Donje selo...a u to se onda uklapa i ovo.. da hitna bude u Blatu....centar zapadnog dijela otoka Korčule.. i sada što se bunite kada je ovo sada zadnji ili predzadnji čin ovog igrokaza i igre...