Revizija ugovora između Republike Hrvatske i Svete Stolice
Kontaktirajte pokretača peticije
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Treba napraviti model di se bira kome će ići novci iz poreza. Nekim udrugama ne želim dati ni lipe, a ipak dobivaju moj novac. Tak da, stvarno ne vidim problem u modelu da vjernici daju svojoj Crkvi, crkvi, sekti novac, ali onda se mora napraviti mogućnost da se sav novac daje tim organizacijama, a ne nekim prijateljima životinja, babama, stričekima i sličnim udrugama koje postoje samo da zgrabe novac poreznih obvenzika.
Jedino kaj postoji veliki problem povrata imovine Crkvi, ali sve se da riješiti.
ukoliko ovu peticiju potpišu samo nevjernici - osuđena je na neuspjeh.
bilo bi lijepo kad bismo mogli s vjernicima razgovarati o ovoj temi. ili možemo ?!
nemam pojma - baš me zanima ...
Re:
Ovu peticiju bi trebali potpisati ponajvise vjernici - sta oni imaju od milijarda kuna koje se slijevaju u crkvene dzepove? Jel njihova vjera time jaca? Vjernici se valjda sjecaju da prije 1990 Crkva nije bila bogata kao sada pa ipak, jel tada vjera bila slabija?
Jedino što njih zapravo zanima je novac i (politička) moć.
This comment has been removed by the author of the petition.
Ugovor
Re:
Evo ja sam vjernik pa sam ipak protiv pljačke pod bilo kojim izgovorom , pa i vjerom.
Nemojte zanemarivati financijsku i vlasničku dimenziju ovih Ugovora, jer je RH u takvom stanju da to ne može podnijeti.
| This discussion has been closed. |