Peticija za ukidanje obaveznog cijepljenja u Hrvatskoj
Kontaktirajte pokretača peticije
Re:
Vi niste normalni. Poslje ćete radit peticiju da se kazni sve koji su dopustili da se ukine obavezno cjepljenje jer će djeca oboljevat ili još gore umirat. Svako djete se u današnje vrijeme testira od rođenja i zna se na što je alergično ili ne. Problem je što su stvari koje su nekad bile normalne danas "opasne". Pročitate gluposti oko cjepiva na nekim portalima koje su 90% krive i onda pišete svakakve idiotarije i radite peticije. Pročitajte malo neke službene stranice ili forume gdje pišu stručni ljude, a ne ove neprovjerene gluposti što se spominju na stranicama. Pola tih što to piše nisu u stanju ni prevest normalno s engleskog, a kud ocjenit jel to dobro napisano ili ne. Problem je što se zbog vas ovakvih i ovakvi glupih peticija roditelji boje kaznit svoje djete da djeca nebi tužila roditelje zbog "mama mi je uzela mobitel jer sam joj reko da je glupa i ona mene maltretira", a to se sve dešava zbog ljudi kao vi. Postajemo lagano amerika gdje će sve vrvit od neodgojenih derišta i glavni hit na televiziji će bit "16 i trudna"
Re:
Slažem se sa vašim komentarom,jer tko zna kakav je sastav,kemikalija u nekom cjepivu,a isto tako buduči da ste medicinske struke,znate da svaki ljek nije za svakog,tj netkom če pasati npr ljek na bazi pencilina,a taj isti ljek imat če nus pojavu,koja može biti opasna,čak i može biti kobna,tako mislim za cjepivo! ovo je moj stav i moje mišljenje!
protivnik cijepljenja
pa oni i žele da nas isele, vidiš da sve prodaju, mlade tjeraju van iz zemlje, za rat u afganistanu imaju milioneeee dolara a za narod svoj enmaju.
Re: Re:
#331: Protivnik glupih peticija - Re:
Odakle god da je kreirano tvoje mišljenje, je mišljenje na temelju nekoliko članaka iz medija? ili samostalnim pokušajem istraživanja i logičkog rasuđivanja? Zašto je u današnje vrijeme, u 21.stoljeću, sve više alergija, "neizlječivih" bolesti itd. ima ljudi koji "projekt cijepljenja" istražuju i više od 15 godina. Te ljudi koji su doživjeli negativno iskustvo nakon cijepljenja, odlučili su se zapitati i promisliti.
Apsolutno podržavam roditelje da se po svojoj savjesti zauzmu za svoju djecu bez cjepiva!!!
Hvala,
s poštovanjem Branka Galić
Interesantno je da je upravo Hrvatska odlucila ignorirati cinjenicu da vecina razvijenih zapadnih zemalja odbija prinudno cijepljenje! Moj utisak je da su pri donosenju te odluke ustavnog suda Hrvatske veliku ulogu odigrali instrumentalizirani lijecnici i znanstvenici farmaceutske industrije. Drugacije sebi ne mogu objasniti zar onih koji su tu odluku izborili. Po meni, to je sramotna odluka!
| This discussion has been closed. |