PET DO DVANAEST
Kontaktirajte pokretača peticije
Bravo Marina!
Niko Violić
Osjećam se dužnom reagirati za sve nas koji boravimo u Karbunima,za sve one goste koji su se cijelog lijeta skupa sa nama gušili u nesnosnom smradu smetišta i na kraju za sve generacije koje će tu boraviti poslije nas.
Zato sto ne mislim nosit masku svaki put kad iden u karbune
Svaka čast, navijam za to da se ovakve idiotarije i zločini više zaustave. Ne prebace na neku drugu lokaciju već zauvijek zaustave. Zašto je Bog dao pamet ljudima ? Da ju iskoriste da bi nam svima bio što ljepši, jednostavniji i ugodniji život. Problem je što ju je dao manjini ljudi koji većinom nisu u politici, nisu dovoljno ambiciozni da mogu djelovati na širu masu i zaustaviti glupost drugih koji sustavno uništavaju našu prekrasnu Zemlju. Ne volim politiku, no činjenica je da se bez uplitanja u nju ništa pozitivno neće dogoditi vezano uz zaštitu okoliša, zaštitu zdravlja ljudi i životinja.
Prof. dr. sc. Arsen Bačić
Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu
Bravo za ovu inicijativu i mi u Tri porte namjeravali smo krenuti sa peticijom Aida
Draga Marina, drago mi je da si kontaktirala i svoje kolege u HNK Zagreb. Nadam se da u nečijoj pametnoj glavi već lezi ideja o otklanjanju ovog i sličnih problema. Pa nećemo valjda dozvoliti da Lijepu našu pretvore u Smrdljivu i po život opasnu našu.
| This discussion has been closed. |