Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
Reprize filmova pa ponovo reprize humor ispod svake granice a najbitnije sport npr finale hrvatskog kupa u nogometu prenosi se na srpskoj televiziji arena - za popizditi
Plaćam nešto što nikada ne gledam stvarno za ne povjerovati,čitam komentare o HRT tko je vodi,o uredništvu o novinarima o emisijama ako je pola istina to je strahota ali kako sam naveo ja je ne gledam pa cijelu istinu i neznam ali ipak je plaćam jer sam budala kao i većina Hrvata a oni koji podržavaju takvu politiku HRT-a budite sigurni da takvi ne plaćaju pretplatu.
Nisam znao da CNC strojevi imaju svoj kanal :D
Molim odgovorne i sposobne ljude da poduzmu nešto jer hrt je skuplji od zdravstva pa to je smiješno ljudi moji
HRT niti ima odgojnih emisija, niti obrazovnih, dapače suprotno tome, niti ima zabavnih emisija za razbibrigu i opuštanje.......... Tko je više gleda!?! A plaćati nešto što ne koristiš je protuzakonito! Da ne spomiljem njihove ljetne sheme: reprize repriza repriza. Sve u svemu preskupa "igračka" za uhljebljivanje i za održavanje. Legalizirana pljačka!
Jer HRT ne promiče Hrvatske vrijednosti nego provodi planove Udbe i Kosa čiji su članovi na rukovodećim mjestima od Radmana pa do zadnjeg urednika.Iole pravi čovijek i Hrvat nebi trebao raditi za takovu ustanovu tako provodeći SANU 2 ( srpski memorandum ) koji čini da obezvrijedi sve Hrvatske vrijednosti dostignute i Domovinskim Ratom i da opet zavladaju Hrvatskom.
Uredno plačam pretplatu koja je previsoka s obzirom na kvalitetu HRT-ovog programa koja užasno loša, osim tog, ni tako loš program se ne može gledati jer nemamo signala na našem području.Kontaktirla sam djelatnike HRT-a zbog nedosttka signala ali su bahato i bezobrazno me otpilili, jer se njih to navodno ne tiče.Plačamo a ne dobivamo to što plaćamo, a oni su strašno bezobrazni