Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
Gost#1152 May 19, 2015, 07:49
državna TV treba pratiti bilo naroda i u tom duhu progovarati. Imamo jedinu nam državu, krvlju stečenu, dobar smo, vrijedan, pametan, lijep narod koji se može dičiti svojom kulturom koja govori i o njegovom mentalitetu, identitetu. Stavlja nas se u neke balkanske okvire kojima ne pripadam ni kulturološki niti geografski, niti ideološki, .... Umjesto da se ponosimo svojim hrvatskim narodom i svim građanima koji doprinose razvitku naše države, hrvatska, svojom poviješću, TV nam prikazuje "Žikinu dinastiju", vraća u naco-komunizam, voditelji pristrani iritiraju do krajnjih granica (Stanković & comp.) koji ne vole našu hrvatsku - to je više nego očito.
Naša je velika, možda i najznačajnija karakteristika da smo vjerni Bogu i Katoličkoj crkvi, a ne nekim trendovskim globalističkim uvjerenjima koji umjesto Boga slave novac i moć. Bog i hrvati!
Naša je velika, možda i najznačajnija karakteristika da smo vjerni Bogu i Katoličkoj crkvi, a ne nekim trendovskim globalističkim uvjerenjima koji umjesto Boga slave novac i moć. Bog i hrvati!
Gost#1153 May 19, 2015, 07:51
Zato sto uopce ne gledam HRT samo TLC. 24 kitchen I nova tv - preko max tva...
Gost#1154 May 19, 2015, 07:54
Jer mi se gadi HRT...
ali po dobroj hrvatskoj tradiciji...nema od ovoga nista...
bez mace(cekica) kod nas nema pravde
ali po dobroj hrvatskoj tradiciji...nema od ovoga nista...
bez mace(cekica) kod nas nema pravde
Gost#1155 May 19, 2015, 07:55
Jer smatram da potpuno neosnovano naplaćuju Tv , a kao što znamo gledamo i druge programne drugih Tv kuća koji apsolutno ne traže harač već svojom sposobnošću od sponzora , reklama i na dr. načine financiraju svoju gledanost , a mi plaćamo koje kakove debele fufe da se kvasaju u foteljama .....
Gost#1156 May 19, 2015, 07:59
Nemam nista s njima, cak nemam ni antenu a moram placati lopove!
Gost#1157 May 19, 2015, 08:00
Svaka ćast, samo da uspije ;)
Gost#1158 May 19, 2015, 08:00
tak bi trebalo biti
Gost#1159 May 19, 2015, 08:02
neki ljudi u Hrvatskoj uopce negledaju HRT programe a jasam jedna od njih a placam pretplatu
Gost#1160 May 19, 2015, 08:04
Zašto plaćati pretplatu za HRT ako je ne gledam? Ako treba za Novu ili RTL, evo sutra plaćam...
PS: O BiH televizijama koje nemaju digitalu je smiješno šta i napisati ;(
PS: O BiH televizijama koje nemaju digitalu je smiješno šta i napisati ;(
Gost#1161 May 19, 2015, 08:11
Zato sto je to otimanje novca na silu siromašnim građanima.
Gost#1162 May 19, 2015, 08:15
Ukinimo HRT pretplatu.to je ispravno.
Gost#1163 May 19, 2015, 08:16
Nerazumljivo mi je zašto bih morao plaćati HRT pristojbu kada imam MAXtv koji sadrži programe HRT-a, a koji se isto tako naplaćuju od servisa koji meni prodaje isti program. Dakle, HRT dobiva za isti program dvije naknade: moju i od providera koji meni distribuira njihov program.
Gost#1164 May 19, 2015, 08:20
Zato sto je besmisleno placat pretplatu televeziji koja ima katastrofalan program.
Emisija nocna kavana je uvreda za hrvatski katolicki narod i javna sramota televizije.
Bez morala, bez ikakve kulture prodaju kvazi umjetnost.
Strasno
Emisija nocna kavana je uvreda za hrvatski katolicki narod i javna sramota televizije.
Bez morala, bez ikakve kulture prodaju kvazi umjetnost.
Strasno
Gost#1165 May 19, 2015, 08:30
Ovo je zaluđivanje naroda, a program je toliko ili nastrojen , ili vulgaran, da više nemamo što pogledati. Vijesti su crno-žute kronike, ili su vrlo dobro preokrenute prljave čarape.
Gost#1166 May 19, 2015, 08:31
kakvo sponzoriranje, opet neka prevara, pljačka na račun muke hrvatskog naroda?
Gost#1167 May 19, 2015, 08:39
Nova tv, RTL i ostali plaćaju HRTu jer preko njihovih odašiljača emitiraju svoje programe. Pa ako ja koristim Bnet, njima plaćam pretplatu od koje oni onda plaćaju HRTu, zašto moram još plaćati posebno i HRTu pretplatu? To je besmisleno.
Gost#1168 May 19, 2015, 08:39
potpisano :)
Gost#1169 May 19, 2015, 08:41
Zbog neobjektivnog izvještavanja HRT-a
Zbog komunističkog razmišljanja urednika
Zbog prešućivanje istine iz svakodnevnog života
Zbog sramotnog prijenosa inaguracije nove predsjenice
Zbog čelnog čovjeka HRT-a i njegove nemoralnosti prema Hrvatskoj državi od prije i sada
Zbog vodjenja emisija isključivo legitimiranih ljevičara
i još bezbroj svakodnevnih primjera koje ne želim slušati a moram plaćati. Zlata Grzela
Zbog komunističkog razmišljanja urednika
Zbog prešućivanje istine iz svakodnevnog života
Zbog sramotnog prijenosa inaguracije nove predsjenice
Zbog čelnog čovjeka HRT-a i njegove nemoralnosti prema Hrvatskoj državi od prije i sada
Zbog vodjenja emisija isključivo legitimiranih ljevičara
i još bezbroj svakodnevnih primjera koje ne želim slušati a moram plaćati. Zlata Grzela
Gost#1170 May 19, 2015, 08:45
Ovo je čisti kriminal. Hrt pretplatu moramo ukinuti
Gost#1171 May 19, 2015, 08:48
DRŽAVNA PRISTOJBA!?? Smeće koje nam servira javna televizija, demagogije, zatupljivanje, opsjene, iluzije, manipuliranje i sl., razlog su da Država treba plaćati GRAĐANIMA što to gledaju, a ne da je obratno!
Gost#1172 May 19, 2015, 08:49
pa glede toga jer niti ne gledam HRT,niti me zanima njihov lažni pristup događajima kako u RH tako i u inozemstvu o nama i dijaspori..!!
Gost#1173 May 19, 2015, 08:49
Zato što je postala antihrvatska tv,gadi mi se,ne gledam je godinama a moram je plaćati
Gost#1174 May 19, 2015, 08:50
Ova pretplata je lopovluk od strane HRT-a koji svojim jadnim programom ne opravdava niti 10% prikupljenog harača.
Gost#1175 May 19, 2015, 08:51
Hrvatska HTV kako to gordo zvuči ,niti je sadržajno,niti kvalitetom programa dostojna naziva koji nosi,korištena jedino u političke svrhe, daleko od iskrenog i istraživačkog novinarstva, predlažem da njezino financiranje plaćaju političke stranke i osobe koje ju koriste za svoju promociju i ciljeve , ionako dobivaju previše novaca( radnih ljudi) iz proračuna za svoje mlaćenje prazne slame
Uhljebe žive bolje nego da su u Emiratu.
OVAKO NISKI STANDARD U DRŽAVI U KOJOJ JE SVE POKRADENO I VOJSKA NEZAPOSLENIH A POREZ NA TELEVIZIJU 11 Eura mjesečno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! G E N I J A L N O. To može samo kod blesavih Hrvata (kojih je većina) jer nemaju potrebu da se bune samo gunđaju.