Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
Sve medije pratim putem interneta za koju mi pružatelj usluga (tele2) naplačuje radijsku frekvenciju koju, bez prigovora, redovito placam
1. HRT uopce ne gledamo jer imamo satelitsku i klinci vecinom gledaju miniTv a mm i ja ostale strane programe (realno,na HRT-u ni nema nikad nista zanimljivo osim dnevnika)
2. Djelatnici su im jako neugodni,upadaju u kucu,pregledavaju po sobama, inzistiraju na naplati zaostatka na licu mjesta...
3. Placam 2 pretplate..HRT bez obzira na ne koristenje i satelitsku koju stalno koristimo
hvala
Ja sam 100% da se pretplata ukine ali mislim da nece. Stvar je u tome da je to zapravo "porez" na informiranje/informacije. Iako se placa HRT-u to se NAVODNO proporcionalno dijeli medijskim kucama u HR (kako tko ima gledanost ili slicno).
Obzirom da to ZAKONSKI nema veze s pretplatom HRT nego je osnova neka druga, mislim da su se vladajuci osigurali da im se to NE ukine. Cak i kada bi stvar sa peticijom otisla jako daleko, promijenili bi naziv u naknada, porez ili nest drugi i zakon bi onda to "proznao" i sve bi bilo ok, a mi i dalje placamo. Ako se sjecate prije vise godina su tonapravili sa pretplatom za telefon/mob. Nakon suda su je nazvali mjesecna naknada i sve je odmah postalo super i dobro a lopovi i dalje uzimaju i sto treba i sto ne treba...
Hrt nikad ne gledamo!!!
Samo novu i rtl...a dijete gleda crtice (satelot placamo).
Dajte mi jedan valjan razlog zasto mi plaćamo pretplatu?
Ako je ne platis 2 mj salju OPOMENU i prijete sudom i prisilnom naplatom..
NE ZELUMO PLACATI HRT PRETPLATU!
Re:
Slazem se. Zasto vbi ja placala HRTU kad ga ni ne gledam'????? zasto???? cime me oni prisiljavaju placat to??? iusto ka da mi sad dode nezz b netova tv i prisiljava me placat a ne geldam npr njihovce programe... pa ovaj hrt je govno....
tako da bude ravnopravnosti