Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
1.mala mirovina
2.slab program
3.idrugetel.imaju besplatan program
4.gledam 12 kanala taljanske tel.bez preplate
5.oni si djele velike plate našim novcima i da ne nabrajam više
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
#806: kajgana na svinjskoj masti - Re:
Komešaj se ti koliko hoćeš u svojoj mržnji. Ja na mržnju odgovaram ljubavlju. Ovi koji vode tzv. "HRT" su prepuni mržnje prema svemu hrvatskom i sustavno rade na preodgoju naroda, sabotiraju bilo što, što ima hrvatski prefiks. Kao organizacija su prepuni namještenika i leglo su kojekakvih piskarala i laprdala tipa Aca Stanković. U nijednoj normalnoj zemlji stanovništvo izravno ne financira nacionalnu televiziju. YU-RT sigurno nije hrvatska. A što se tiče tvojih uvreda i psovki, one idu isključivo na tvoj račun i izraz su neodgoja, neobrazovanosti, izostanka ljubavi i duhovnog mira. Kulturan, obrazovan i elokventan čovjek ne treba koristiti psovke i ovakvo izražavanje. Bolje se ispovijedi i riješi se te nakupljene mržnje jer bi uskoro mogao eksplodirati.
ODJEBITE STOKO!!!!!!!!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
HRT je odavno komercijalna TV i nije u službi interesa nas državljana i stanovnika RH niti od javnog i državnog značaja nego osobnog interesa određenih grupacija i lobija. Uostalom svi plaćamo neke dodatne mreže tipa MaxTV-a i sl pa neka se dogovore. I otkud pravo njihovim "kontrolorima " da dolaze u nečije privatne prostore ili dom nepozvani i tumače zakone kako to samo njima odgovara. Zar je važno koji član kućanstva plaća TV pretplatu pa maltretiraju ostale. Dosta nam je terora svake vrste!
Isti su mi blokirali račun i prisilno naplatili cca. 5000 kn od moje mirovine.
Nisam se borio za ovakvu hrvatsku...
Apsurd...
peticija protiv HRT pretplate
plaćam je , ali ne gledam ,zanima me da li će se išta stvarno moći napraviti s ovom peticijom , promjeniti ili bar smanjiti pretplatu, da i ovo kao sve ostalo neće proći PSI LAJU KARAVNE PROLAZE
Briga me za sve