Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
Partizanstinu ne zelim gledati i slusati
Ne plačam porez na televizor jer jednostavno nemam ni za hranu. Ovo pišem sa posođenog mob. Njihove opomene i odvjetntke smatram psihičkim i financijskim zlostavljačima. Zbog siromaštva me guraju ne samo u srednji vjek več u spilju što smatram zlonamjernom diskriminacijom. Ako nemam prava ni da pogledam vijesti to smatram kršenje prava na informiranost.
Poštovani iz 24. Molil vas da na bilo koji način obavijestite nas koji smo potpisali peticiju što planirate sa time učiniti. Nemojte samo da je ovo ispovjed kao kod svečenika a nikakve koristi od toga.
Kad bi se građani več jednom ujedinili to bi i uspjeli ukinuti. Jer ako je nešto javno to ne znači da smo to obavezni i koristiti npr. javni prijevoz javne kuče javne wc itd. Probudite se građani i pogledajte kako nas gule do kosti. Pa zašto to dopuštate obranili smo se i od JNA i njihovih štičenika a da ne možemo od hrt i korumpiranih političara koji to dozvoljavaju za mene je neshvatljivo. Ako treba svi na ulice u proteste.
Meni je baš lijepo gledati prijenose sabora jer da tamo netko sjedi i radi posao za koji je plačen uopšte ne bi znala koje su bije fotelje. Eto vidite da ipak ima koeisti od hrt.
a sto je sa nezaposlenima hoče li se njih tko sjetiti pogledajte koliko je radnika ostalo bez posla jer direktori i upravna viječa sve pokrali a radnici bez ičega zar če hrt i njihovi pohlepni odvjetnici uzimati čak i jedinu imovinu u kojoj stanuju?! Ima li itko odgovor molila bih da odgovori.
Nedemokratski
Prisiljavanje plaćanja RTV pristojbe je nedemokratski. Država bi trebala imati 1 kanal, a ostala 3 privatizirati. I ne naplaćivati pristojbu nikome. Siromašni če iz toga profitirati. Osobno ne gledam TV. TV najčešče promiče mržnju i zlo i u službi je politike. Ako iz HRT-a smatraju kako imaju kvalitetan program, neka ga kodiranog prodaju, ali bez pristojbe. Pljuc.
Re:
trrba organizirano svi građani prestati plačati ovaj
HARAČ HARAČ
PRESTANITE PLAČATI SAD ODMAH NIKAD VIŠE
Iz više razloga.
1. razlog: hrt nije javna televizija u službi građana nego je oni plaćaju a kontroliraju je stranke na vlasti, čitaj hdz-sdp partija i njeni sateliti, čiji je servis ta televizija. Najbolje to potvrđuje cenzura koju provode spram Živog Zida, 3. stranke po broju glasova u Hrvatskoj.
2. razlog: zbog 1. razloga ta televizija nije neutralna (ne tretira sve političke stranke i čimbenike jednako) nego je klasična partijska televizija.
3. razlog: ne želim sudjelovati u financiranju nečijih plaća koje premašuju 20.000, 30.000 ili 40.000 kn u neto iznosu, da bi mi ta ista gospoda urednici servirali laži, obmane, prijevare i slično. A da ne govorimo o kvaliteti programa...
4. razlog: već plaćam tv pretplatu jer plaćam trio paket (tv, internet, fiksna linija) u Iskonu, gdje su u paketu i programi hrt-a.
5. razlog: pun mi je kufer cenzure i neistina koje nam ta televizija servira već godinama.
...nema Lige prvaka, nema F1, nema filmova koje nismo gledali, ima reklama, uopćeno - program je katastrofa, zaposleno oko 6000 ljudi za repriziranje programa ( tipa 'Bonanza'... i td ), siguran mjesečni prihod za nikakav posao, HRT troši godišnje 150 milijuna kuna na tužbe onih koji ne plaćaju ( zato i nema za F1, Ligu prvaka - BiH TV ima )( čitaj = tužuju nas s našin novcem, a neki od javnih bilježnika/odvjetničkih ureda imaju zagarantiran prihod bez obzira kako tužba završi na sudu ), ...
Ne želim plačati lopovima!