Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
Zato što su jedina tv.kuća koja uzima novac za svoja financiranja za loš program, a nedaj Bože zakasniti sa pretplatom odmah slijedi opomena i odvjetničke prijetnje.
Moram plačati harač hrt a hep mi isključio struju jer sam nezaposlena. Radila u privatnoj firmi vlasnik i njegov financijski direktor pokupili lovu sebi kupili kuče u centru koje se mogu nazvati manjim dvorcima a nama radnicima noga u gladno i prazno dupe. Najradje bi se ubila BOLJE GROB NEGO ROB ali sin mi ide u prvi srednje ćim završi školu ode bilo kuda samo da ne robuje lakomim kapitalističkim svinjama kojim nikad dosta.
Ovo pišem sa posuđenog mobitela
BOLJE GROB NEGO ROB!!! BOLJE GROB NEGO ROB!!!BOLJE GROB NEGO ROB!!!
Ekonomskim migrantima sve toliko da hranu bacaju radi ugleda u svijetu a hrvatski radnici hrvatska sirotinja za njih ništa . SRAMOTA PLJUC PO TAKVIM POLITIČARIMA PLJUC PLJUC PLJUC PO UHLJEDBIMA . Nka oni spavaju i žive bez grijanja bez hrane bez struje bez vode jer nemam gratski vodovod. ŽIVIO HRVATSKI UGLED U SVIJETU. BLJUV SER PLJUC
Poštovani
Nisam od više naobrazbe pa bi molila šta znači ono kad dobijem račun za mob. tamo piše stavka radijska frekvencija koju sam obavezna plačati može li mi tko odgovoriti šta to je? U Tmob. sam pitala njihova službenica se nasmješila i slegnula ramenima bez ikakvog odgovora.
ovu peticiju sam potpisao jer mi koji živimo na području Hrvatske Kostajnice i cijelom Pounju i Banovini
u Sisačko-moslavačkoj županiji, na granici sa BiH smo u mogućnosti koristiti samo 4 programa i mislim da su ljudi koji žive u ovome gradu na taj način zakinuti u odnosu na druge dijelove Lijepe naše. Zbog toga ljudi koji su u mogučnosti koriste dodatna finacijska sredstva da prate televizijske programe preko drugih pružatelja takovih usluga, npr. Max tv, Total TV, Evo tv i neznam koje još operatere preko raznih satellita.