Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
Pogotovo inf.i politika.
Nametanje nameta poput ovih samo puni kasu iz koje ionako grabe oni na vlasti....
Ako nisu u stanju, kao ostale Tv kuće, zaraditi svoje plaće radom a ne nametom, ne trebaju ni postojati.
Ako neplatim s računa si mi skinu 3puta vise!!!
Ako neplatim s računa si mi skinu 3puta vise!!!
a preplatu za isti smatram pljačkom naroda na njima legalan način.
Sramota
HRT pristojba je sramota ove države. Moj otac je hrvatski branitelj koji živi u malom selu i jedini od stanovnika tog sela plaća pristojbu jer je pustio njihovog pijuna u kuću. I još su mu odvjetnička društva natovarila 12 000.00 kn ovrhe jer 1 godinu nije plaćao. Što dalje da pričam... I onda je čovjek digao kredit na penziju i sad već 4 godine daje mjesečno 100 € za njihova preseravanja.. Jadno da ne može bit jadnije... Danak je davno ukinut, ali u ovoj šugavoj državi svatko radi što ga je volja dok može potplatiti osobe na pravim mjestima. A ja, magistra edukacije, potucam se po zavodu za zapošljavanje... Sramota
DOSTA TEG UHLJEBAČKOG I KOMUNISTIĆKOG SRPSGOG LAŽIRANA TO VAM MOŽE PROĆ TAMOU SRBIJI .TAKO DA TU TELEVUZIJU JA NE GLEDAM VEĆ 10 GODINA I NE ZANIMA ME TE SAM ZAVIO TELEVIZIJU U CRNU KRPU ...A UPALIČU JE TEK TADA KADA ČU ZNAT ŠTO PLAĆAM I DALI JE ISTINA OVAKE LAŽI IZ NAFTALINA NE PROLAZE VIŠE NI U JANKOMIRU NI U POPOVAĆI