Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
ovrhom su mi naplatili veću kaznu --rješenje županijskog suda -već godinu dana ne mogu doći do svojih novaca
bolji program
Jos veci od problema onima koji placaju pretplatu i imaju TV, ali ne gledaju HRT jest za one koji nemaju TV i ne gledaju dakle tv programe uopce, ali imaju mobitel ili racunalo pa opet su prisiljeni placati samo zato jer postoji mogucnost da gledaju. Ocito je da HRT zeli izmusti novac od apsolutno svakog kucanstva u RH. Kako je to moguce da im je dopusteno ubirati namet na posjedovanje necega kad oni taj proizvod nisu korisniku kupili, a korisnik je vec platio porez pri samoj kupnji proizvoda? Ispada da su apsolutno svi televizori, racunala, laptopi, tableti, mobiteli i radiji u vlasnistvu HRT-a i da im moramo placati dozivotnu naknadu za njihovo koristenje! Pa da li to ima ikakve veze s mozgom?
FUCK CROATIA
CIM SE BUDE RASPALA KVAZI EVROPSKA TVOREVINA UNIJA OOJJJ HRVATI VIDIMO SE
Pristojba je nepotrebna jer je to državna institucija a ja kao građanin plačam da Država funkcionira a ne da mi naplačuje ono što ionako plačam kroz sustav raznih poreza. Ako televizija ne može podmiriti silne troškove proizvodnje programa i fiksnih izdataka "hladnog pogona" onda je treba ukinuti ili smanjiti troškove za sve što nije potrebno za normalan rad a tu mislim prije svega na zaposlene koji NIŠTA ne rade ...
Program je lošije kvalitete u odnosu na komercijalne televizije. Mislim da bi ukidanjem pretplate gledatelji dvostruko profitirali.To je već davno trebalo ukinuti!!