Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
Meni danas dosa na kucna vrata. I 500 kn kazne to ako se plati odma ili na racun 1000 kn i sad svaki misec 80.kn. a sta cu vise komentirat.
POKATOLICENI SRBI CIM SE BUDE RASPALA KVAZI EVROPSKA UNIJA DOCICU JA U KNIN MOJ DA VAM SE NAJEBEMO ONE MAJKE VASE USTASKE KAD TAD
HRVATI NIKADA U ISTORIJI NISU IMALI VLADARA KOJI JE GOVORIO NJIHOVIM JEZIKOM ( FRANJO JOSIF )
HRVATI TO SU DRONJCI ( FRANJO JOSIP )
HRVATI SU IZMET LJUDSKOG RODA ( ADOLF HITLER )
HRVATI SU NAJHRABRIJI NAROD NA SVETU NE ZATO STO SE NICEGA NE BOJE, NEGO STO SE NICEGA NE STIDE ( JOVAN DUCIC )
OD SVIH NARODA NA ZEMALJSKOM SARU, HRVATI SU NAJGROZNIJI ( KARL MARX )
BOZE SACUVAJ NAS GLADI, KUGE I HRVATA ( IZNAD ULAZA U NEMACKU KATEDRALU) OVAJ NATPIS NESTAO JE ZA VREME TRIDESETOGODISNJEG RATA IZMEDJU KATOLIKA I PROTESTANATA ( 1618 - 1648 I NALAZI SE NA PROTESTANSKOJ KATEDRALI U ISTOCNEMACKOM GRADU MAGDEBURGU )
HRVATE TREBA STAVITI POD STARATELJSTVO ( TEODOR RUZVELT )
Ne vidim pravedan razlog, zašto bi svi ljudi ovoga svijeta i dalje trebali plaćati ovakve neknade...
Ali, sve ima svoje vrijeme...
Ugodan dan svima.
2. B-net čije usluge koristim, ionako HRT-u plaća koncesiju
3. Da se onemogući bogaćenje odvjetnika i javnih bilježnika kroz ovrhe.
SRAMOTA do jučer smo se borili za ovu državu koja nas sada pljačka i kamatari, banke, lihvari, švicarci itd.......
Kriminalno je djelo bombardirati ljude reklamnim sadržajima bez njihove volje, a još za to uznemiravanje moraš platiti.
Nepoštena je politička utakmica kada HRT preferira isključivo pripadnike stranaka HDZ, SDP ili njihove satelite.
HRT nije prepoznatljiv po pitanju obrazovnih emisija za mlade naraštaje, ali forsiraju dekadenciju kroz prizmu sapunica, reality showa,...
Mnoge zanimljivosti i vijesti iz svijeta nemoguće je saznati putem HRT-a, a ja nisam pobornik plaćanja cenzure.
Da ne nabrajam, predlažem kodiranje HRT-ova signala, pa tko voli programski sadržaj HRT-a platit će uslugu.