Vratimo grb na nove registracijske pločice
Kontaktirajte pokretača peticije
OSTOJICI HOĆE UKINUTI SVA HRVATSKA OBILJEŽJE TO JE PLAN VELIKOSRBSKOG TZV. REGIONA!!!! Nismo ničiji REGION!!!
Zato što ovi jugonostalgičari mrze sve što je Hrvatsko!! Naravno da mislim na vladu zorana milanovića (namjerno pišem malim slovima jer je upravo toliki njihov doprinos boljitku Hrvatske) i njegove ministre koji ne vrijede ni pišljivog boba!!
Hrvatska ima svoj službeni grb i nitko nema pravo da ga makne sa registracijskih pločica.Bez njega naše pločice su neprepoznatljive u svijetu.Sve države imaju svoje grbove na njima,zbog čega mi ne bi imali??????
zato sto sam Hrvat i ne zelim ove tablice bez Hrvatskoga Grba , paaaa zar Ostojica nije sram izici s' ovim Bog te pita kakvim hjeroglifama od kvadrata , ako se stidi nasega HRV. Grba neka izvoli napustiti svoju poziciju koji je ako mene pitate vec to trebao odavno uciniti , aaaaa hrvatske KUNICE su mu drage , eeeee pa mislim stvarno ,,eto zasto ,,,,,
PONOSAN HRVAT
Zato sto Hrvatski narod nema ni za kruha a kamoli jos i za nove registracijske plocice .I kojem je Konju uopste pala na na praznu glavu ta ideja o mijenjanju registracijskih plocica kad vec imamo tako lijepe plocice sa Hrvatskim Grbom
This comment has been removed by the person who wrote it.