Vratimo grb na nove registracijske pločice
Kontaktirajte pokretača peticije
Gost
Nije u redu to što ste napravili...
Ne bih se čudio da iza svega leži velika financijska korist i to za nečiji privatni džep!!
Nedajte naš grb....dijelite ovo ljudi!!!
Bog i Hrvati !!!!!
Re: Gost
Zaustavimo ovu BAGRU kojoj smrdi sve HRVATSKO !!!!
Bog i Hrvati !!!!!
znak.
Naj bolje naj ljepše . jedinstvrne pločice
Sa grbom R . HRVATSKE .
On je simbol Republike Hrvatske
- sasvim zadovoljavaju postojeće pločice, jedino na prazno mjesto dodati još samoljepljivu naljepnicu sa logom EU. Napokon kad su se usvajale ove pločice tako nešto je bilo predviđeno. Za grb sam svakako, a ne ovo dizajnersko sranje.
- već mogu vidjeti budućeg proizvođača i razne sveprisutne posrednike koji očekuju iz ove gluposti svoj dio kolača.
Potpisujem peticiju iz slijedećih razloga:
- sasvim zadovoljavaju postojeće pločice, jedino na prazno mjesto dodati još samoljepljivu naljepnicu sa logom EU. Napokon kad su se usvajale ove pločice tako nešto je bilo predviđeno. Za grb sam svakako, a ne ovo dizajnersko sranje.
- već mogu vidjeti budućeg proizvođača i razne sveprisutne posrednike koji očekuju iz ove gluposti svoj dio kolača.
Ove komunjare ne mogu smisliti Hrvatsku.
Potpisao sam peticiju za referendum o korištenju državnih simbola na registracijskim pločicama i to da se obavezno stavi državni grb između grada i broja registracije vozila
sljedeće je skidanje krova sa crkve Sv. Marka ....
Uopće ne želim nove pločice, što fali postojećim? Čija je to zapovijed ili zakon za izbijanje novih kuna iz džepova već i tako osiromašenog pučanstva?Tko želi nove nek si naruči i plati.To uključuje i egoistične gradonačelnike 128 hrvatskih hahaha "gradova" ,njima su te nove fora.E pa bez moje malenkosti.