Preseljenje rujan festa iz Zaprešića

Quoted post

NormalnaOsoba

#163 Zaostatak od 20 godina

2016-09-01 15:25

Autor ove peticije i njegovi vjerni pratitelji koji su uspjeli na neki način pronaći gdje se nalazi rubrika komentiranja pokazuju kakav mentalni sklop imaju u glavi i kolika razina obrazovanja, inteligencije i kućnog odgoja je u pitanju pa u toj voljenoj Hrvatskoj ne poznaju standardni hrvatski jezik, ujedno mrze sve što je srpsko jer je prije 20 i kusur godina bio neki rat na ovim područjima i to treba ipak zapamtiti do trenutka kad Zemlja ne bude više nastanjiv planet.

Dok u jednu ruku mrze sve što je srpsko, u drugu ruku hvale sve što je u ostatku svijeta (glazba, običaji, neki novi ljudi) a oni i dalje stoje na jednom te istom mjestu već godinama i drže se tema ''rekla - kazala'' i usput spomenu i neke hrvatske proizvode, estradne umjetnike i sl.

Ja pozdravljam autora ove peticije i nadam se da će ih za svog života napraviti još barem stotinjak jer će mi biti drago da ovako unazađeni i društveno izolirani slučajevi ostanu tamo gdje jesu tako da se napokon dogodi ona promjena generacija koja nam je prijeko potrebna. Također pozdravljam i vjerne fanove ove peticije uz želju da prate ovog autora i njemu sličnih.

Što se tiče RujanFest organizacije. Imao sam u planu doći, sad je to otkazano tako da Zaprešić i njegovi stanovnici u miru dočekaju propast jednog mjesta i kompletno iseljenje (isto ono kakvo se događa u drugim izoliranim mjestima - polako nestaju). Poslije nemojte kukati kako se ništa ne događa i nikog nema.

Za glazbu nemam puno toga reći. Aca Lukas, Severina, Jole, Opća Opasnost, Martin Garrix, Rihanna, ... - ja zbilja ovdje ne vidim neku razliku. Pjevači i pjevačice iz različitih krajeva svijeta koji se bave različitim vrstama glazbe ali, nažalost, ovo vi nikada nećete shvatiti i to upravo možete zahvaliti svojim roditeljima jer jedna osoba ne može voljeti i mrziti nešto ako mu prethodno nije rečeno da to voli / mrzi kada je bio u fazi razvoja (tjelesno i mentalno, ili u vašem slučaju samo tjelesno).

Samo bi htio napomenuti da mi je najviše bilo čudno da jedan Aca Lukas dolazi pjevati na RujanFest u Zaprešiću. Jedan poznati pjevač koji bez problema napuni bilo koji prostor gdje god se pojavi pa mi je sada u jednu ruku i drago što je nastup otkazan jer ja mislim da bi mu isti samo naštetio (ne njemu direktno nego postignutom ugledu u svijetu glazbe i među fanovima).


P.S.
Iako vrlo malo vjerojatno da će Aca vidjeti ovo sve jer vjerujem da ga ne zanima što ljudi pišu ovdje pošto su većinom komentari u stilu govora mržnje i maloumnosti želim reći kako se nadam da koncert u diskoteci The Best u Zagrebu, 12.11.2016. neće biti otkazan već će se održati kako je i predviđeno. Prošli put je bila vrhunska atmosfera a s novom pjesmom (Voliš li me) će biti još bolja!

Replies


Gost

#166 Re: Zaostatak od 20 godina

2016-09-01 15:42:05

#163: NormalnaOsoba - Zaostatak od 20 godina 

 "Imao sam u planu doći, sad je to otkazano tako da Zaprešić i njegovi stanovnici u miru dočekaju propast jednog mjesta i kompletno iseljenje (isto ono kakvo se događa u drugim izoliranim mjestima - polako nestaju)" - za tvoju informaciju, Zaprešić je jedno od rijetkih mjesta u Hrvatskoj u kojem je porast stanovništva konstantan od 19. stoljeća i raste i dalje. I to ne samo zbog useljavanja, nego doista svake godine ovdje bude više rođenih nego umrlih. A ti ako ti to smeta, kao i ova peticija, onda odi tam di se sluša Aca Lukas, pa će ova tvoja analogija o iseljenju i nestajanju sjesti na mjesto. 

Kapa dolje kralju sve si im reko!

#174 Re: Zaostatak od 20 godina

2016-09-01 19:17:27

#163: NormalnaOsoba - Zaostatak od 20 godina 

 Svaka cast kapa dolje. Ovo je dokaz da su srbi kulturniji narod od nas jer hrvatski pjevaci bez problema mogu doc u srbiju nastupat bez ovakvih maloumnih sranja koja sad citam. Gadi mi se hrvatski narod i zao mi je sto sam i ja hrvat! Fuj majku vam nenormalnu.