Građani zahtjevaju da HTV ukine preplatu i kodira svoj program !

Zašto plaćati laži s TV koje nam prodaje vladavina lopova ? 

Ako žele naplaćivati svoje laži, neka HTV kodira svoj program i prodaje svoje usluge onima koji to žele. 

Građani traže oslobođenje od HTV pretplate ovom peticijom i kodiranje signala HTV !

OBRAZLOŽENJE HTV 


Prema članku 34. Zakona o HRT-u svatko tko ima radijski i televizijski prijamnik ili drugi uređaj za prijam radijskog ili audiovizualnog programa, dužan je HRT-u plaćati mjesečnu pristojbu, tvrde u HRT-u. Pod drugim uređajima za prijam signala, objašnjavaju, smatraju se i računala, prijenosna ili stolna, jer HRT svoje programe emitira i na internetu. Vlasnici računala ili pametnih telefona oslobođeni su plaćanja pristojbe ako su članovi kućanstva koje plaća RTV pristojbu. Za jednu pristojbu u istom kućanstvu može se imati više televizora, radija ili računala za koje se ne plaća dodatna pristojba. 

Plaćanje RTV pristojbe nema veze s gledanjem televizijskih ili slušanjem radijskih programa. To je naknada vlasnika radijskoga i/ili televizijskog prijamnika, kažu na HR-u.

Tko je ZA ukidanje nameta HTV i vladavine lopova, potpišite i podijelite peticiju. Tko je protiv, nadam se da takvih nema.


Dinko Bartulović    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Dinko Bartulović da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...