Kvaliteta mobilnih i fiksnih usluga nezadovoljavajuća, Sirova i Suha Katalena, Budrovac, Cepelovac

Kao korisnici mobilnih i fiksnih usluga sa područja Općine Đurđevac iz mjesta Sirova i Suha Katalena te mjesta Budrovac i Čepelovac, ovim putem želimo izraziti svoje nezadovoljstvo uslugom; slanja i primanja poziva, slanja i primanja poruka te fiksnih i mobilnih internet usluga T-MOBILE, T-COM, TELE 2, VIP HR, TOMATO.

Posebno se odnosi na žični internet Tcom. Bazna stanica se nalazi u Budrovcu što nije kvalitetno riješenje za okolna mjesta koja su udaljena daleko od centrale pa je po tvrdnjama tcoma brzina interneta zato ispod ugovorene minimalne brzine.

Plaćamo svi zajedno usluge koje nemamo.

Peticijom tražimo da se poboljša signal mobilnih kao i fiksnih usluga jer trenutna je situacija da nemamo u opće signal. Želimo apelirati operatore fiksnih i mobilnih usluga da izgrade baznu stanicu kako bi se po mjestima poboljšala kvaliteta svih usluga.

Kada skupimo dovoljan broj potpisa, šaljemo peticiju operatorima mobilnih i fiksnih usluga. Pokažimo svi zajedništvo. Potpišite i dijelite peticiju.

PETICIJA1.jpgSirova Katalena

images6.jpegSuha Katalena

budrovac-350x250.jpgBudrovac

21517968.jpgČepelovac

Screenshot_20180804-1056031.png

Razina signala Sirova Katalena

Screenshot_20180804-082811~2.png

Fiksni internet HT - Test brzine

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Kristijan Osman to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...