Meze u Studenjak!

Molimo narod da se priključi ovoj inicijativi jer smatramo da jedna od najbitnijih stvari ne postoji u studenjskim domovima. Dakle, jedno skromno društvance je donelo jednoglasnu odluku da se raspiše peticija za uvođenje obroka "Meza"! Dakle, vodilo se istraživanje o tome koliko ljudi ide na ostale obroke i ustanovili smo da najmanje ih posećuje menzu u vreme prepodnevnih časova  tj. za vreme obroka koji se zove doručak. Došli smo na ideju formiranja novog, četvrtog, obroka koji će se održavati svakog petka i subote u periodu od 12:00 do 02:30. On bi koštao oko 98 dinara i sadržavao bi svu hranu koja se ubraja u meze. (kiseli krastavcici, kackavalj, prsuta, obavezno lepa lepinja i kajmak, masline itd.) Zbog čega treba da podržite ovu inicijativu? Na vrhuncu smo pandemije i smatramo da je veliki rizik za studente da kasno uveče odlaze do obližnjih pekara (GAK) i ostalih ugostiteljskih objekata. Ovo takođe ide u prilog studentskim domovima (posebno studenjaku), to bi prestavljao vrhunac menzijske ekonomije. Pored svega smatramo da menza ima najčistiju hranu, dobre usluge i pristupačne cene. Molimo vas da ustanete, stanari svih blokova i krila, izborimo se svi zajedno za ovaj najbitniji obrok u našim životima!MEZE.jpg


Jotovani Jahve Jebač    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Jotovani Jahve Jebač to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...