Ne reklami u parku!

Inicijativa za javni voćnjak na Jarunu uputila je u ponedjeljak, 8. srpnja 2024. Mjesnom odboru Gajevo prijedlog da se ukloni reklamni pano sa zelene površine na uglu Hrgovića i Horvaćanske (bivši Park prijateljstva).

Pozivamo vas da svojim potpisom podržite naš zahtjev!

Ovo je tekst dopisa:

"Poštovani,

Prošle zime pošumljena je livada na uglu Hrgovića i Horvaćanske (bivši Park prijateljstva), koja je sadnjom dobila elemente parkovne arhitekture. Iako nismo sretni s trenutnim, nedovoljno osmišljenim krajobraznim rješenjem, pozdravljamo svaku sadnju stabala i unapređenje statusa zelenih površina u gradu Zagrebu. Međutim, smatramo da reklamnim panoima nije mjesto na zelenim površinama, te apeliramo da razmotrite prijedlog da se postojeći pano ukloni.
Njegovim uklanjanjem otvorila bi se mogućnost da se kvalitetno dovrši krajobrazno uređenje bivšeg Parka prijateljstva, oko čega bismo rado ponudili i stručnu pomoć."

 

reklama_park_Hrgovici_Horvacanska.jpg


Inicijativa za javni voćnjak na Jarunu    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem prihvaćam da će Inicijativa za javni voćnjak na Jarunu moći vidjeti sve informacije koje navedem u ovom obrascu.

Nećemo prikazivati vašu e-mail adresu javno online.

Nećemo prikazivati vašu e-mail adresu javno online.


Dajem privolu za obradu informacija koje dostavim u ovom obrascu za sljedeće svrhe:
Autoriziram Inicijativa za javni voćnjak na Jarunu da preda informacije koje sam naveo/la na ovom obrascu sljedećim stranama:
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...