Odbacivanje prijedloga pravilnika o Sigurnosti ronjenja MMPI - U potpunosti.

Dana 29.03.2022-e godine na javno savjetovanje stavljen je prijedlog Pravilnika o sigurnosti ronjenja. Ovakav pravilnik NIJE plod rada radne skupine MMPI koja je od 2017 do 2020-e godine radila na pripremi istog. Nakon puno sastanaka, rada, promjena, usuglašavanja, sav taj trud je odbačen. Ovaj predstavljeni pravilnik je nelogičan, neprovediv i prije svega štetan za kompletno ronjenje - kako za gospodarski tako i znanstveno istraživački segment istog. 

 

Stoga tražimo da se ovakav prijedlog pravilnika odbaci u potpunosti. Da se javnosti kaže tko stoji iza njega. To znači tko ga je pisao ( i u čije ime ), te tko ga je stavio na eSavjetovanje ispred Ministarstva Mora Prometa i Infrastrukture .


Vedran Dorušić - Neformalna udruga ronilaca    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Vedran Dorušić - Neformalna udruga ronilaca to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...