ODBIJAMO testiranja na kovid-19 školske djece u Hrvatskoj

Odgovorni smo roditelji i ne šaljemo bolesnu djecu u školu.

Kao odgovorni roditelji naše pravo i dužnost (sukladno čl. 92. st.1. Obiteljskog zakona) je zaštititi osobna prava naše djece na zdravlje, razvoj, njegu, zaštitu, odgoj i obrazovanje.
Naša savjest nam nalaže da jasno izrazimo protivljenje najavljenom testiranju školske djece na kovid-19. Imajući na umu dobrobit naše djece ODBIJAMO preuzeti "kit za testiranje" školske djece, ODBIJAMO dati svoju privolu za testiranje djece u školi ili izvan nje i ODBIJAMO testiranje naše djece na kovid-19 kao preduvjet pohađanja nastave u školi sada ili u budućnosti.

Molimo da prije potpisa peticije napišete U KOJU ŠKOLU IDE VAŠE DIJETE I U KOJI RAZRED (za više djece nadopišite u postojeća polja) kako bi se potpisi mogli razvrstati po gradovima, mjestima i školama te kako bi mogli predati peticiju ravnateljima škola.

Mjesto, ime škole i razred koje pohađa vaše dijete/djeca vidljivi su samo pokretaču peticije. Jednako tako i e-mail adrese i telefonski brojevi. 

Ako nemate djece (školske dobi) u obavezna polja upišite "nema" i možete nastaviti dalje.

VAŽNO: Prilikom potpisivanjasa peticije provjerite da li ste upisali važeću email adresu te da vaš inbox nije popunjen jer u protivnom potpis se neće brojati kao važeći. Svaka upisana email adresa treba biti potvrđena klikom na link kojeg ćete dobiti u mailu.

31.01.2022.

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Silvana Ramljak to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILIPlaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...