Osigurajmo pravilno liječenje oboljelih od poremećaja u prehrani i vratimo im njihovo dostojanstvo !

 


Poremećaji u prehrani su teške mentalne bolesti koje upravljaju životima oboljelih i njihovih obitelji. Oboljeli i obitelj nerijetko žive u izolaciji zbog predrasuda i osuđivanja okoline koja zbog neznanja problematike bolesti sklona osudi. U Hrvatskoj ne postoji ni jedna specijalizirana klinika za taj teski i opaki poremećaj iako ima oko 100000 oboljelih , a samo nekolicina liječnika koji su barem minimalno upoznati sa njihovom bolesti. FB_IMG_1524493766651.jpg2018-04-23_16.30_.23_.pngOboljeli su stigmatizirani i napusteni od svih.Zbog toga oboljeli i njihova obitelji žive u paklu ove bolesti. Ministarstvo zdravstva ne radi ništa po pitanju poremećaja u prehrani . Oboljeli su zaboravljeni od strane struke. Upravo iz tog razloga potrebno je osigurati adekvatno ljecenje u smislu centra ili odijela na kojem bi radio tim liječnika koji bi bilo specijalizirani za poremećaje u prehrani. Jedino Udruga Nada u Zagrebu pokušava pomoći oboljelima ali je nemoćna jer ni grad Zagreb ni Ministarstvo zdravstva je ne podupire i ne pomaže na niti jedan način . Predsjednik Nade već godinama prosvijeduje u tišini na Cvijetnom trgu u Zagrebu ali bez ikakvog uspijeha. Iz tog razloga vas molimo da potpišete našu peticiju i pomognete nam da oboljelima vratimo dostojanstvo i omogućimo pravo na liječenje.


Gordana Vudragović , Udruga Nada Zagreb    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Gordana Vudragović , Udruga Nada Zagreb to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.




Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...