Otvoreno pismo podrške studenata i radnika Sveučilišta u Zadru radnicama iz menze

Ovim putem pozivaju se svi studenti i studentice te svi radnici Sveučilišta u Zadru da pruže podršku radnicama menze u njihovu nastojanju za stvaranje poštenih radnih uvjeta: kolektivni ugovor. Uredbom garantirano pravo na mogućnost dogovora o uvjetima rada i plaći kulturna je stečevina već više od stoljeća.

Mi, studenti i studentice, radnici i radnice, podržavamo naše tete iz menze, koje su nam tijekom studiranja svojim vedrim i toplim pristupom bile poput druge obitelji. Tete nam poslužuju obrok pun ljubavi i ovim im putem želimo uzvratiti. Najmanje što danas možemo učiniti jest pokazati solidarnost - jer se ovaj vid nepravde može dogoditi bilo kojem radniku sutra.

Nadamo se da će ova podrška doprijeti, kako do javnosti, tako i do Uprave te ih potaknuti na konstruktivan dijalog.


Studenti Sveučilišta u Zadru    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Studenti Sveučilišta u Zadru to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...