Peticija gradu Splitu za gradnju Pos stanova za iznajmljivanje

Postovani!


Obzirom na katastrofalno stanje na trzistu najma nekretnina na splitskom podrucju, prouzroceno stihijskom porastom turizma a time i privatnih iznajmljivaca, brojne obitelji dovedene su u bezizlazne situacije. Dok se jedni od 1.5. do kraja sezone izbacuju na ulice, drugi pristaju na rupe od stanova gdje se najmodavci ni najmanje ne brinu o odrzavanju, a treci kupuju posove stanove preko veze, bez ikakve kontrole uz opce bezakonje. Ti isti zatim prodaju stanove za 3 puta vise, daju ih u najam po istom obrascu kao i ovi prvi.
Dosta je!! Ne zaradujemo svi od turizma i ne trebamo svi snositi posljedice sezone!
Grad se treba hitno aktivirati i ponuditi rijesenje za tisuce obitelji u bezizlaznoj situaciji dok nismo svi raselili po eu‼️
Trazimo regulaciju trzista najma, trazimo gradnju novih posovih stanova odmah po transparentnim okvirima i kriterijima‼️

 S poštovanjem,

Obitelji grada Splita

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Tanja Konta to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...