Peticija za hitno rješavanje nedostatka vrtićkih mjesta za djecu grada Kutine

Mi, građani grada Kutine, želimo skrenuti pozornost vladajućem osoblju grada Kutine na HITNU potrebu rješavanja problema nedostatka vrtićkih mjesta za djecu. S obzirom na veliki broj djece koja nisu dobila mjesto u vrtiću, hitno tražimo da se pravni problemi oko izgradnje i uređenja dječjeg vrtića riješe te da se izgradnja nastavi bez daljnih odgoda.

Izgradnja dječjeg vrtića je već započela, ali je obustavljena zbog stečaja izvođača. Ako se izgradnja ne može nastaviti, apeliramo na grad da hitno pronađe rješenje prenamjenom jednog od gradskih prostora u vrtić kako bi sva djeca dobila svoje mjesto već ove godine.

Također, ističemo da oko 50-ak djece trenutno nije dobilo vrtićko mjesto, što stavlja obitelji, posebno žene, u nepovoljan položaj. Ovakva situacija dovodi do diskriminacije i nepoštivanja temeljnog prava žena na rad, što je neprihvatljivo.

Molimo gradsko vijeće i gradonačelnika da hitno reagiraju na ovaj problem i osiguraju dovoljno mjesta za svu djecu grada Kutine. Djeca su naša budućnost i njihova dobrobit A NITI TEMELJNA PRAVA RODITELJA NA RAD ne smije biti ugrožena.

Potpisivanjem ove peticije pridružujete se zahtjevu za promptnim rješavanjem ovog problema i osiguranjem sigurnog i kvalitetnog okruženja za našu djecu.

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem prihvaćam da će Adrijana Trtanj moći vidjeti sve informacije koje navedem u ovom obrascu.


Dajem privolu za obradu informacija koje dostavim u ovom obrascu za sljedeće svrhe:
Autoriziram Adrijana Trtanj da preda informacije koje sam naveo/la na ovom obrascu sljedećim stranama:
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...