Peticija za pokretanje REFERENDUMA O ISTUPANJU RH IZ EU

Peticija za pokretanje REFERENDUMA O ISTUPANJU RH IZ EU

Ja, potpisnik peticije suglasan sam i glasam ZA, pokretanje sakupljanja potpisa za referendum O ISTUPANJU RH IZ EU
zbog sljedećih činjenica.


EU NIJE DRŽAVA 

1. Europska unija NIJE demokratska zajednica zemalja. Ona nije parlamentarna demokracija. Europski parlament ne donosi zakone. Sve akte predlaže isključivo neizabrano izvršno tijelo: Europska komisija! Europljani biraju samo zastupnike u Europarlamentu, ali oni ne smiju predlagati zakone, samo o njima raspravljaju i daju svoje mišljenje! Sva je vlast u rukama neizabranih moćnika, europskih komesara.

EU NIJE DEMOKRACIJA 

2. Neizabrani europski komesari, ne mogu donositi zakone koje od nas izabrani predstavnici potvrđuju u Saboru RH a koji su u interesu vlasnika multinacionalnih korporacija i banaka a ne predstavljaju interes RH i hrvatskog naroda. 

ECB NIJE CENTRALNA BANKA 

3. Europska centralna banka ECB, nije centralna banka, jer ne vrši financiranje tokova RH u zemlji i inozemstvu kao i HNB, što znači da su EU stvorili bankari s ciljem da sve članice EU ostanu bez funkcija centralne banke a to otvara prostor privatnim bankarima da ukucavaju 150 puta skuplji novac u računalo, umjesto HNB i na taj način "kamatarenjem" preuzimaju svu imovinu naroda uključujući i naše domove. 

EU JE NEPOTREBNA  BIROKRACIJA 

4. Europska birokracija ima 14 trilijardi dolara duga i na sebi ne štedi. Najniža početna plaća stalno zaposlenog asistenta iznosi 2654 eura, najviša predviđena službenička plaća je 18.370 eura. Europarlamentarci zarađuju do 14.727 eura mjesečno, komesari Europske komisije i 23.000 eura, a predsjednik Europskog vijeća (preračunato) čak 234.480,30 kuna mjesečno !

HRVATSKA NEĆE PRIMATI NAREDBE IZ VANA 

5. Hrvatski narod neće primati naredbe iz vana, naše pravo je odlučivati i tražiti da naši zastupnici služe naše interese i rade za nas račun a ne da slušaju EU naredbe i protuustavno privatiziraju vlasništvo naroda i protuustavno zadužuju narod privatnim bankarima. Za takve poslove, mi narod, nismo dali mandat našim predstavnicima a vidimo da EU upravo traži od naših predstavnika protuustavno ponašanje. Pogledaj video 

https://www.youtube.com/watch?v=mFAtMvJMesA

Ti si vlast, ti imaš glas, izabrani su samo tvoje sluge i službenici !


Predjednik koordinacije

mr.sci. Karino Hromin Sturm 

predsjednik stranke POKRET ZAJEDNO 
osnivač pokreta NE U EU 
član Znanstvenog društva ekonomista Z D E 
autor "Strategije razvoja Republike Hrvatske" 
autor "Političke Biblije"
mr.sci. Karino Hromin Sturm    Kontaktirajte pokretača peticije