Peticija za raskidanje svih ugovora s udrugom Naš Hajduk

Mi dolje potpisani građani i građanke Splita i Hrvatske tražimo od Grada Splita kao većinskog vlasnika HNK Hajduk da u najkraćem roku preuzmu odgovornost vlasnika Kluba te raskinu SVE ugovore sklopljene s udrugom Naš Hajduk i i time zaustave potpuno uništavanje Hajduka koji je ovom gradu više od nogometnog kluba .

 

Nekada najtrofejniji hrvatski Klub čije su utakmice redovito punile stadion na Poljudu postao je taocem grupe koja sebe naziva udruga Naš Hajduk a kojoj je jedini cilj preuzeti vlasništvo nad Hajdukom i to na način da mu tržišnu vrijednost svedu na minimum te ga otkupe novcem koji se uplaćuje Hajduku na ime članarina , bez uložene vlastite lipe.

Sustavno i namjerno se uništava i negira tradicija Kluba , Hajdukovim bivšim igračima i partnerima s kojima je stekao slavu zabranjen je svaki pristup klubu a dovode se treneri i igrači koji kvalitetom i željom nisu ni za lokalne lige a kamo li za nekada velikog Hajduka .

Zadnja titula prvaka države osvojena je u sezoni 2004/2005. , Kup 2009/2010. i 2012/2013. godine . Dakle od kada je udruga Naš Hajduk ušla u Klub prije osam godina osvojen je SAMO JEDAN KUP a broj uposlenih i minus na računu nikada veći .

Događaji oko navijanja i navijača su posebna priča , među Torcidu , nekada najveću navijačku skupinu , humanu i ljudsku koja živi za svog Hajduka infiltrirali su nekakvi likovi bez hajdučkog čojstva ,hrabrosti i ponosa ,te uz redovite kazne koje Hajduk plaća ,sramote sve ono što Hajduk je i što predstavlja .

Svi mi ovdje potpisani poručujemo da nas nećete uplašiti , nećemo se iscrpiti i nikada nećemo pokleknuti jer mi znamo što je Hajduk i kakvog su nam ostavili i pape i dida i kakvog želimo ostaviti našim sinovima .

Nastaviti ćemo sa svim mogućim zakonskim sredstvima dok ne prisilimo Grad kao većinskog vlasnika da raskinu sve ugovore koje imaju s udrugom Naš Hajduk , te preuzmu prava i obveze za očuvanje svetog Kluba .

 


Građanska inicijativa Bit će Bili što su bili    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Građanska inicijativa Bit će Bili što su bili to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...