Peticija za turizam u HNŽ

Žitelji općine Čitluk 

 

Vijeće Ministara BiH

Vlada RH

Krizni stozer RH-COVID 19

 

  Ovim putem Vam se obracamo zahtjevom da sto prije (na prvoj sjednici VM ) dozvolite ulazak stranih drzavljana iz zemalja koja nisu žarista COVID 19  koji imaju namjeru boraviti u opcini Čitluk (Međugorje) .Općina Čitluk vec dugo vremena nema osoba pozitivnih na COVID 19 te kao takva nije "crvena zona".

  Ukoliko smatrate ulazak stranih drzavljana u BiH kao opasnost spremni smo da se istim izda zapovijed da ne smiju napustati Međugorje i općinu Čitluk izuzev odlaska u ŽZH koja na dan 10.7.2020 ima 5 zarazenih osoba 

Također od Vlade RH i Kriznog stozera zahtijevamo da se dozvoli dolazak RH drzavljanima s prebivalistem u RH u općinu Čitluk bez obvezne samoizolacije pri povratku u RH. 

 

 


Žitelji Čitluka,Međugorja    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Žitelji Čitluka,Međugorja to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )