PETICIJA ZA UKIDANJE KVAZI DRŽAVE REPUBLIKE SRBSKE KOPIJE NDH U BOSNI

KAKO BI TO IZGLEDALO KAD BI NJEMAČKA imala dan kad se slavi otvaranje logora Auschwitz ili dan paljenja prve peći u njemu, dan kada je ubijen prvi jevrej....? Ko to ne bi osudio ? To bi učinilo danas 99,99 % Nijemaca tako isto ostalog svijeta.
No, u RS upravo se danas slavi dosta slično što sam gore napomenuo. Slavi se sa marševima, muzikom, nekim nacionalističko-fašističkim govorima.... praznička atmosfera koja premašuje bilo koji vjerski praznik. Prije dva dana bio je "dan mira" a sada je to "dan rata, mržnje i osvete". Slavilo se rođenje boga a nakon 48 sati slavi se rođenje sotone. Veliča se i proslavlja teritorija imenovana kao "Republka Srpska" koja je stvorena na genocidu, etničkom čišćenju i najokrutnijim zločinima što evropa nije vidjela od svršetka WW2. Oni koji slave taj genocidni praznik uvjereni su da ih je to spasilo od istrebljenja od strane druga dva naroda. Fašističko- četnička ideologija i pranje mozgova je dio društva i školskog obrazovanja u RS inače ovoga ne bi bilo.
Kako bi to izgledalo kad bi se u njemačkim crkvama palile svijeće Hitleru,Göringu,Himmleru....držale mise zadušnice, imenovale ulice....? I to ima kod nas. To čak znači svetost,pobožnost i domoljublje. Nisu oni u Mostaru i Zagrebu bolji od onih u RS i nije nemoguće da će oni iz tzv HB uskoro da proglase neki svoj fašističko-ustaški praznik gdje će to svi skupa na čelu sa ober-fašistom D Čovićem da svake godine slave.
Ne treba s metnuti s uma da je Bosna jedina zemlja u svijetu gdje se fašizam još zadržao i ne samo to, nego je jedina država gdje je javno širenje mržnje i pozivanje na ubistvo, klanje i osvetu ne kažnjivo.
Mi živimo u zemlji u kojoj njene vođe sa ogromnim brojem pristalica promiču fašističku ideologiju, podjelu po vjeri, nacizam, rasizam, nacionalizam i to je ušlo u sve segmente u društvu, postalo kao takvo većini prihvatljivo i gledano kao normalno.

 

Potpišite peticiju zu uručivanje UN i Europskoj uniji jer su zakonima pobjednika drugog svjetskog rata zabranjene fašističke države kao i država u državi, zabranjeni simboli sluga Hitlera poput nedića zastava koje se proklamišu i koriste u RS-BiH.


Narodnooslobodilačka vojska i partizanski odredi Jugoslavije - NOV POJ    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Narodnooslobodilačka vojska i partizanski odredi Jugoslavije - NOV POJ to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...