Peticija za zelenilo na Kajzerici

Poštovani,

na sjednici održanoj 30. listopada 2017., Gradska skupština je raspisala javni natječaj za prodaju parcele 183/23 k.o. Klara, koja se nalazi u Cimermanovoj ulici.

Radi se o prodaji dviju građevinskih čestica označenih kao:

* z.k.č. 183/22 k.o. Klara, ukupne površine 385 m2, upisana u z.k.ul. 1547 k.o. Klara, i
* z.k.č. 183/23 k.o. Klara, ukupne površine 762 m2, upisana u z.k.ul. 22938 k.o. Klara

Katastarski plan možete vidjeti ovdje.

Provedba natječaja suprotna je odluci Gradske četvrti Novi Zagreb - zapad koja je u 2016. izdvojila sredstva za projekt uređenja parcele.

S obzirom da je na Kajzerici posljednjih godina na djelu novi val devastacije urbanog prostora, a zanmarivanje javnih potreba i nedostaci infrastrukture vidljivi su na svakom koraku - tražimo od Grada da odustane od prodaje parcele 183/23 k.o. Klara.


Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Ivan Gudeljević to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )