Pomorska škola "Svetko Perković"

Naš ravnatelj, prijatelj, kolega, brat napustio nas je prerano. Cijeli svoj život podario je Pomorskoj školi Zadar. Cijelog sebe je dao da generacije i generacije iz škole izađu kao pravi ljudi, ljudi spremni za izazov koji život nosi. Toliko toga je napravio za nas, toliko smijeha, veselja, glazbe i osjecaja da smo svi jednaki, da nas sve voli... Ne mozemo mu se dovoljno zahvaliti, ali možemo napraviti nešto da se njegovo ime nikad ne zaboravi. Da generacije koje dolaze saznaju tko je on bio. Mozemo promijeniti ime škole, Molim sve Vas da nam pomognete u tome. Molimo sve institucije koje se s ovim bave da podrže peticiju, jer Svetko je bio  "Simply the best". 

Dragi Ravnatelju mirno more, čuvaj nas sve, zasvirajte gitaru i 14 palmi, mi Vas zaboravit nikad nećemo. Čuvajte nam grad, grad za koji ste živjeli. 

Volimo Vas❤️

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Ivan to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...