Ponovno uvođenje linije javnoga prijevoza na relaciji Daruvar - Virovitica i Virovitica - Daruvar

Potpisivanjem peticije zalažemo se za ponovno uvođenje linije Daruvar - Virovitica i Virovitica - Daruvar. Tijekom pandemije korona virusa, ukinute su sve autobusne linije koje su prometovale u službi HŽ-a na spomenutim relacijama. Svojim potpisom, zalažete se za ponovno uvođenje linija. Naime, spomenute su linije od velike važnosti mnogobrojnim studentima koji studiraju na istoku Hrvatske (Virovitica, Osijek...), ali isto tako i brojnim drugim građanima (posebno starijoj populaciji iz okolice grada) koji nemaju mogućnosti vlastitoga prijevoza, a potreban im je odlazak liječnicima, u opću bolnicu u Viroviticu, po mirovine te za mnoge druge potrebe, kao što su odlasci u kupovinu i sl. Ukinućem linija, grad je Daruvar potpuno prometno odsječen od istoka Hrvatske. Ukidanje linija svakako ne ide u korist gradu Daruvaru, poznatom po toplicama, turizmu i kulturno-povijesnim elementima. Unaprijed Vam veliko hvala na podršci!vlak.jpg


Danijel Pinkava i Tamara Ćeran    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Danijel Pinkava i Tamara Ćeran to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...