Romaversitas Hrvatska

Poštovani,

ovim putem Vas molimo da podržite osnivanja Romaversitasa u Hrvatskoj. Radi se o organizaciji koja bi trebala pružati podršku romskim studentima u uspješnom završavanju studija, pomoć učenicima u uspješnom upisivanju studija te pružanje potpore generalno svim pripadnicima romske nacionalne manjine pri upisu na željeni studij. Organizacija se osniva kroz financijsku potporu Roma Education Funda kao oblik potpore i umrežavanja romskih studenata. 

Ciljevi Romaversitasa Hrvatske:


- Poboljšati prosjek ocjena korisnika programa (učenike treće i četvrte godine koji pohađaju srednju školu i studenata koji su pripadnici romske nacionalne manjine).

- Povećati broj studenata pripadnika romske nacionalne manjine

- Mentorstvo nad učenicima trećih i četvrtih razreda srednje škole u svrhu većeg broja upisa na više i visoko i obrazovanje

- Povećati konkurentnost pri zapošljavanju pripadnika romske nacionalne manjine koji su završili vise ili visoko obrazovanje

- Izgradnja romskog identitet I umrežavanja pripadnika romske nacionalne manjine koje prolaze kroz program

- Osnivanje alumni grupe za sve one koji su prošli kroz program I one koji imaju završen fakultet

Molimo da u komentaru navedete vašu poziciju (student/ica, učenik/ca, predsjednik/ca određene udruge/vijeća i ostalo)

Zahvaljujemo se na potpori! 


Romaversitas Hrvatska    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Romaversitas Hrvatska to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...