Pravda za životinje u Azilu Dumovec!

1606EB19-6B6A-4C0B-9FB6-1BCDD1FDAD77.jpegDragi svi,

Nakon što sam danas vidjela objave i članak o događajima u Azilu Dumovec, razočarala sam se da se nešto takvo događa i tamo. Vjerovala sam da bar Dumovec radi kako treba. Međutim, nažalost očito i tamo ima nehumanog postupanja te vas ovim putem pozivam da svi zajedno potpišemo peticiju kako bi se zaustavilo daljnje zlostavljanje životinja te sankcionirali odgovorni. Također i zbog dobrih ljudi koji tamo rade i pomažu napuštenim životinjama, bitno je kazniti i udaljiti pojedince koji su svojim ponašanjem bacili ljagu na njihov rad. Jedino zajedničkom intervencijom i akcijom možemo stati na kraj ovome. U našem glavnom gradu, i glavnom skloništu ovakvo ponašanje nećemo tolerirati. Želimo smjenu uprave koja evidentno ne vodi azil kako treba.

P.s. Potpis potvrdite na mailu kad stigne.
Hvala svima! 


Be the change you want to see in the world    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Be the change you want to see in the world da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...