Spasi Park za pse u Spanskom!

Parku za pse u Španskom prijeti uklanjanje. Pomozi nam da ga spasimo!

Vijeće gradske četvrti Stenjevec, pod vodstvom stranke Možemo! donijelo je jednostranu odluku da UKLONI jedini park za pse u cijeloj gradskoj četvrti. Ova odluka donesena je unatoč činjenici da Možemo! u svom programu za Stenjevec tvrdi da će "...povećati broj parkova i površina za pse".

Ovaj park nije samo komad zemlje ograđen ogradom na kojem se skupljaju brižni vlasnici pasa iz Španskog, Malešnice, Stenjevca, Oranica, Donjeg Vrapča. To je mjesto na kojem se sklapaju prijateljstva, ne samo između pasa, nego i njihovih vlasnika

Park za pse postao je srce zajednice vlasnika pasa cijele gradske četvrti. Sada nam to srce žele oduzeti bez da nam omoguće drugu lokaciju na kojoj će naši ljubimci biti sigurni

Potpiši peticiju i pomozi nam spriječiti političare koji žele ukloniti jedinu lokaciju na kojoj se naši ljubimci mogu sigurno igrati, istrčavati i socijalizirati!

Veliko hvala od svih pasa i njihovih vlasnika gradske četvrti Stenjevec!

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Tajana Belina to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...