Stop Prijetnjama Mocnih Herbalife Clanova

Poštovani kolege, neovisni Herbalife članovi,

 

u posljednje dvije godine na službenim događajima kompanije Herbalife, određene osobe iste moćne linije koja je godinama imala monopol u našoj regiji i vršila pritisak na sve ostale distributere, počele su, osim psihološkog pritiska kojem ste, sigurno, i sami imali nesreću svjedočiti ako ste bili dovoljno dugo u poslu i ako ste bili uspješni, vršiti i fizičke prijetnje, fizičke napade na one koji su uspješniji od njih ili su samo u usponu ili pak rade i razmišljaju drugačije od diktatorskog zastarjelog načina rada koji njima nameće njihov Prezident!

Fizičke prijetnje i prijetnje raznim obračunima nisu kraj. Upravo smo se vratili s LDW-a u Portorožu na kojem nam je član GET-a fizički prepriječio put na odlasku iz hotela i doslovno pljunuo u lice, dok je istovremeno bio obučen u Herbalife, zatim pobjegao i nastavio vikati, vrijeđati, prijetiti i pokazivati srednji prst na opće zgražanje svih gostiju i slučajnih prolaznika.

 

Kolege, ako smo svi mi brand Herbalifea i ako se svi mi trudimo dati sve od sebe da ga zaštitimo i podignemo na najvišu moguću razinu jer u konačnici, mi jesmo Herbalife, bez svih nas, bez i najmanjeg od nas, kompanija ne bi mogla opstati jer svi dajemo svoj doprinos, hoćemo li onda dopustiti da sav naš trud ovih 36 godina unište takvi krkani, agresivci i primitivci sumnjive prošlosti?!

Potpišite ovu peticiju i tako jasno kažite STOP sabotiranju malenih i okupaciji "velikih i moćnih" s ciljem uništavanja konkurencije i onih distributera čijeg uspjeha se bojimo ili nam smeta. Jer tko zna - možda se ovakav napad ili, ne daj Bože, još gori, dogodi i vama!

Svojim potpisom želim dati potporu kompaniji Herbalife u rješavanju situacija nasilnih članova. Želim reći STOP maltretiranju, diskriminaciji, omalovažavanju, ucjenama i fizičkim napadima zbog različitosti pristupa i obavljanja poslovanja, poslovnog uspjeha i dobivenih priznanja.


Neovisni Herbalife članovi    Kontaktirajte pokretača peticije