! Stop smradu s Jakuševca !

TOMAŠEVIĆU PRESTANI NAS TROVATI !

Posljednjih par mjeseci smrad sa Jakuševca je nesnosan, sve češći i sve intenzivniji.
Smrad se proširio na sve kvartove grada Zagreba i stanari unatoč tome što zatvaraju prozore guše se i truju unutar svojih stanova i kuća.

Premda su obećanja gradonačelnika Tomaševića bila da će čim dođe na vlast zatvoriti  Deponij Jakuševec on ga je i proširio te građani za sada ne vide rješenje navedenog problema te pozivaju gospodina gradonačelnika da krene ponovo sa prosvjedima na odlagalištu svega i svačega štetnoga za zdravlje ljudi, životinja i okoliša.

ZAHTJEVAMO DA SE PRESTANE S PROTUZAKONITOM PRAKSOM ODLAGANJA BIOOTPADA NA DEPONIJ JAKUŠEVAC KOJI JE NAJVEĆI UZROČNIK ŠIRENJA NEUGODNIH MIRISA ALI I TVARI ŠTETNIH PO ZDRAVLJE GRAĐANA.


Također zahtjevamo da se Deponij Jakuševec koristi u skladu sa važećim dozvolama i da se ne prekoračuju dozvoljene količine otpada i pozivamo grajakuševac.jpegdonačelnika da ispuni svoje obećanje i građanima JAVNO OBZNANI DATUM ZATVARANJA DEPONIJA JAKUŠEVEC.


UDRUGA PLAVI GRAD    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize UDRUGA PLAVI GRAD to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...