Sverc zivotinja je krivicno delo!


  1. Svedoci smo masovnog nelegalnog izvoza napustenih pasa iz Srbije u zemlje EU. Psi putuju bez dokumenata i obaveznog certifikata. To steti budzet RS. Istovremeno postoji mogucnost sirenja zaraznih bolesti sa istoka na zapad.FB_IMG_1515893010143.jpg
  2. Sudbina tih pasa je nepoznata i grozna!
  3. Svrhe u koje se toliki broj pasa koristi su: laboratorije, ispitivanje vatrene moci, zoobordeli, fakulteti i centri za usavrsavanje, izrada dizajnerskih torbica.
  4. Prevoz pasa osim sto je nelegalan nije ni human jer se voze hiljadama kilometara bez pauze i svih uslova predvidjenih za prevoz zivotinja. Neki ne docekaju da stignu do "boljeg zivota".
  5. Zavrsavaju privremeno u fosterima gde se vrsi trijaza do sledece stanice koja je uglavnom poslednja.
  6. Toliko "zastitara" u Srbiji a samo minoran broj radi na smanjenju populacije pasa sterilizacijom. Ostali cute jer je trzisni zahtev veliki.
  7. Sverceri pasa nisu adekvatno kaznjeni jer Krivicni zakon RS ne predvidja delo SVERC ZIVOTINJA!
  8. Molim da podrzite ovu Peticiju kako bi SVERC ZIVOTINJA BIO KRIVICNO DELO!

Natalija Paunovic Mitrovic Srpsko drustvo za zastitu zivotinja    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Natalija Paunovic Mitrovic Srpsko drustvo za zastitu zivotinja to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...