Zabrana pucanja petardi i komercijalne prodaje

Pirotehnički proizvodi jedino su štetni za ljude i životinje.

Nema apsolutno nikakve koristi od petardi a da se i dalje prodavaju u komercijalne svrhe.

Nerijetko završe upravo u rukama djece.

Mogući su uzrok za fizička stradavanja(kod neopreznog rukovanja stradavaju prsti,šake,lice,oči,sluh) i isto toliko štete se može nanjeti slučajnim prolaznicima ili životinjama,,kako fizički tako i kroz strah,prepad,stanje šoka i slično.

Ako ste i sami roditelj,želite li da vašem djetetu bude dostupna prodaja pirotehničkih proizvoda?

Novogodišnji blagdani se mogu proslaviti bez zvukova pucnjave u miru i veselju,bez brige da će vam netko raznijeti glavu sa dinamitkom koju baci sa balkona.

Rješenje:

Gradski vatromet se ionako održava no ako je neophodno za moderno društvo da čuju zvukove pucnjave za Novu godinu,neka se pusti jednom godišnje zvuk pucanja preko zvučne kulise i poštedi se tako povreda i stradavanja prstiju šake,vida,sluha i stanja straha i prepada...koje najčešće dožive (možda baš vaša ) djeca.

  

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Marin Kukolić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...