Zahtjev za izgradnjom polivalentnog igrališta u naselju Podbrežnica

123456.png

*** Svojim potpisom dajete suglasnost da se slažete sa zahtjevom za što hitnijom izgradnjom polivalentnog igrališta u našem naselju.***

Dragi naši sugrađani. 

Nakon naše uporne borbe za održavanjem mira u našem naselju i u konačnici odustajanja Grada od spajanja Zadarske ulice s planiranim nastavkom Ulice kardinala A. Stepinca, sada bivši gradonačelnik je obećao dvije stavke:

1. Nema spajanja Zadarske ulice dok većina stanovnika Podbrežnice to ne bude željela.

2. Izgradnja polivalentnog igrališta na prostoru gradskih vrtova.

Obzirom na novonastalu situaciju u rukovodstvu Grada, željeli bi ih našim potpisima i zahtjevom podsjetiti na potrebu izgradnje igrališta ali isključivo u okvirima naselja. 

Obećanjem je definirana izgradnja na prostoru gradskih vrtova što međuostalim donosi opasnost odlaska djece preko planirane nove ceste. Prostora u naselju imamo, na križanju Osječke i Sinjske ulice (k.č. je vlasništvo R.Hrvatske) ili iza Šibenske ulice na jednoj od k.č. u vlasništvu Grada Velike Gorice.


Naša Podbrežnica    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Naša Podbrežnica da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...