Zakon koji će štititi , poticati i omogućiti zapošljavanje osoba s invaliditetom!

Cilj peticije je izglasavanje posebnog zakona koji će poticati poslodavce da zapošljavaju osobe s invaliditetom, a s druge strane koji će također motivirati osobe s invaliditetom da se ohrabre ,obrazuju i zaposle!

Zakonom je propisana kvota obveze zapošljavanja osoba s invaliditetom koja ne može biti manja od 2% niti veća od 6% ukupnog broja zaposlenih, ovisno o djelatnosti poslodavca.

Peticija se odvija za vrijeme kampanje "RAZLIČITOSTjePRIVILEGIJA "koja je usmjerena na poticanje zapošljavanja osoba s Downovim sindromom.Cilj je sakupiti što veći broj glasova i utjecati na to da se propisana kvota obveze zapošljavanja osoba s invaliditetom poveća i da se tako omogući da se što veći broj osoba s invaliditetom zaposli. 

 

down1.jpg


Anamarija Štedul    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Anamarija Štedul to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...