Zabrana pušenja na javnim mjestima!

Svakodnevno trpimo pušače koji bez imalo srama i savjesti truju sebe, nas, životinje i cijeli planet. Dok u ostalim zemljama pokušavaju iskorijeniti takve navike u našoj RH postoje peticije koje kreiraju pušači koji se zalažu za svoja prava. Ne znam koliko daleko to ide ali nije dobro. Milijuni opušaka svakodnevno truju naš planet, dom. Opušci su zamijenili kompletnu viziru pejsaža, umjesto plaže, pijeska/šljunka samo se nadziru opušci. Na svakoj livadi, planini, dječjem igralištu, školskom dvorištu, klupicama u parku su Opušci. Bezbroj, milijun... I nitko ne poduzima ništa. Ne znam kako to može biti normalno, neprimjetno ili čak nekome lijepo?? 

Trebalo bi pomoći svima u prestanku pušenja sa detoksikacijom tijela, boravkom na svježem zraku (ali bez da zapale cigaru na vrhu planine!), podrškom društva, prijatelja, stručnih osoba...

Prestanak reklamiranja, prodaja, povišenje cijena, posebni dućani, zabrana pušenja na javnim mjestima. 

Možemo bolje od ovoga! Možemo imati zdraviju okolinu, zdraviju naciju, možemo postati primjer svima. Imamo predivnu prirodu, ne treba nam ništa da bismo ispunjavali trenutne užitke. Vratimo se prirodi, vratimo se sebi, i smijehom iskorijenimo pušenje!

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Tina Štambuk to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.







Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...