Roditeljska akcija za rekonstrukciju školske zgrade Osnovne škole Jure Kaštelana prema investitoru (Gradu Zagrebu) s ciljem pohađanja sigurne, prostrane i suvremene škole.

Kontaktirajte pokretača peticije

Peticija za rekonstrukciju OŠ Jure Kaštelana na Savici - zahvala

2021-10-20 19:37:29

Dragi roditelji, djedovi, bake, susjedi, poznanici i svi koji  ste dali svoju podršku potpisom on-line peticije za što bržu rekonstrukciju zgrade OŠ Jure Kaštelana, uvelike smo vam zahvalni!

Prije nešto manje od godinu dana, nakon što smo uvidjeli da ponovno neće biti ispunjena obećanja o početku radova na rekonstrukciji naše škole, okupili smo se u inicijativu Roditelji za OŠ Jure Kaštelana sa samo jednim ciljem -  hitna rekonstrukcija škole.

Uz brojne druge aktivnosti naše Inicijative, vaš veliki i brz odaziv za potpisivanje peticije pripomogao je u ostvarenju cilja. Dali ste nam veliki poticaj, ali i obavezu, da odlučno krenemo prema nadležnim institucijama s brojnim upitima i zahtjevima kako bi ubrzali i osigurali ispunjavanje svih preduvjeta za početak rekonstrukcije (ishođenje potrebnih dozvola, rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, provođenje postupka javne nabave, odabir izvođača i potpis ugovora s odabranim izvođačem).

S ogromnim veseljem i zadovoljstvom možemo reći da su u ponedjeljak 11.listopada 2021. započeli radovi na rušenju postojeće zgrade, a prema ugovoru potpisanom s izvođačem rekonstrukcija bi trebala završiti u roku od 12 mjeseci.

Pratit ćemo aktivno tijek radova i reagirati ako bude potrebno kako bi naša djeca u planiranom roku krenula u novu, sigurnu školu.

Do tada, zahvalni smo djeci i djelatnicima svih osnovnih škola u čijim su prostorima smještena naša djeca do završetka radova.

Velika podrška svih Vas koji ste reagirali i s punim povjerenjem potpisali peticiju sa željom da zajednički ubrzamo i omogućimo rješavanje problema sigurnosti djece u OŠ Jure Kaštelana pripomogla je da se naš cilj čuje i da se pokrenu institucije koje jedine mogu i donijeti odluke.

Sve daljnje informacije o rekonstrukciji škole kao i do sada možete pratiti na FB stranici i FB grupi Roditelji za OŠ Jure Kaštelana. 

Inicijativa Roditelji za OŠ Jure Kaštelana

inicijativajurekastelan@gmail.com


Inicijativa roditelja za OŠ Jure Kaštelana, FB grupa: Roditelji za Osnovnu školu Jure Kaštelana



Podijelite ovu peticiju

Pomozite da ova peticija dosegne više potpisa.

Kako promovirati peticiju?

  • Podijelite peticiju na svome zidu na Facebooku i u grupama povezanima s temom vaše peticije.
  • Kontaktirajte svoje prijatelje
    1. Napišite poruku u kojoj objašnjavate zbog čega ste potpisali ovu peticiju, budući da je veća vjerojatnost da će ljudi potpisati ukoliko razumiju važnost teme.
    2. Kopirajte i zalijepite web adresu peticije u svoju poruku.
    3. Pošaljite poruku koristeći e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.