ODBIJAMO testiranja na kovid-19 školske djece u Hrvatskoj

Kontaktirajte pokretača peticije

Dokument za poslati u whatsapp razredne grupe i prikupiti potpise roditelja prije predaje ravnatelju

2022-02-09 20:42:36

NEKA PRVO ONI DAJU OBJAŠNJENJA I ODGOVORE NAMA, NE MI NJIMA

 


Dragi roditelji, vezano za najavljena testiranja školske djece, molim vas da proučite dokument u prilogu (Upit i obavijest ravnatelju) te da ga pošaljete drugim roditeljima, posebno u whatsapp školskim grupama. Zamolite ih da izdvoje vrijeme za proučavanje dokumenta i ostavite im svoj kontakt ako se slažu sa navedenim i žele potpisati dokument prije urudžbiranja školi.

 


Mislim da je bitno pridobiti što veći broj roditelja (grupiranih po razredima) da potpišu dokument u kojem mi, roditelji, od ravnatelja TRAŽIMO DODATNE INFORMACIJE kako bismo mogli donijeti informiranu odluku o prihvaćanju ili ne prihvaćanju opetovanih testiranja naše djece. BITNO: objasnite roditeljima da NE TRAŽITE od njih POTPIS DA NE ŽELE preuzeti "kit za testiranje". Također od njih se ne traži niti da se izjasne žele li ili ne žele testirati svoju djecu već je ovo pokušaj da se osvijesti što veći broj roditelja (pogotovo onih "neodlučnih") te da okupe u što većem broju u svojim razredima i da zajednički nastupe prema školi u traženju dodatnih informacija. Na ovaj način, oni koji žele uvesti redovito testiranje školske djece dužni su izjasniti se, dati objašnjenja nama, ne mi njima. Imamo na to puno pravo.

 


Zajedno smo jači.upit_i_obavijest_ravnatelju.png

Silvana Ramljak



Podijelite ovu peticiju

Pomozite da ova peticija dosegne više potpisa.

Kako promovirati peticiju?

  • Podijelite peticiju na svome zidu na Facebooku i u grupama povezanima s temom vaše peticije.
  • Kontaktirajte svoje prijatelje
    1. Napišite poruku u kojoj objašnjavate zbog čega ste potpisali ovu peticiju, budući da je veća vjerojatnost da će ljudi potpisati ukoliko razumiju važnost teme.
    2. Kopirajte i zalijepite web adresu peticije u svoju poruku.
    3. Pošaljite poruku koristeći e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.



Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...