Želimo "Vrtlaricu" na HTV!

Mnogi od nas puno su naučili uz "Vrtlaricu", mnoge je motivirala da se usude primiti vlastitog vrta, a puno nas je koji rado gledamo tu emisiju i relaksiramo se uz prekrasne kadrove prirode praćene pomno odabranom glazbom i elokventnu voditeljicu ugodnog glasa, iako smo uvjereni da nas nitko ne bi mogao natjerati i vrt... Uspješnog i gledanog serijala HRT-a »Vrtlarica« više neće biti! U ožujku će se premijerno prikazati preostali dio sedme sezone koji još nije prikazan, nakon čega se nove epizode više neće snimati!  Činjenicu da je riječ o apsolutno jedinoj emisiji HTV-a koja nije ni malo ispod standarda ponajboljih ostvarenja BBC-a, HRT pokušali relativizirati, ako ne i ignorirati. Pitamo se koji se to profesionalni kriteriji još uopće poštuju na HRT-u, ako se ne uvažava gledanost, utjecaj, marketinški potencijal??? 

Kako je ipak riječ o javnoj televizijskoj kući, smatramo da je napokon red da se uzme u obzir mišljenje onih koji plaćaju pretplatu HTV-u! Tražimo da kvalitetna ekipa koja nam je ponudila i realizirala "Vrtlaricu" i dalje nastavi raditi ovu emisiju u osmoj i narednim sezonama koje s veseljem iščekujemo na našem HTV-u!

 


Valentina Badanjak Pintarić    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Valentina Badanjak Pintarić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticijeonline.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...