Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
To sto posjedujem tv prijamnika nije razlog za placanje hrt pretplate. Ne gledam ih i necu ih gledat. Neka kodiraju svoj program i vidicemo koliko ce ljudi u HR gledati i placati pretplatu ovoj televiziji. ☺
Pa ako hoce placu neka je zarade a ne da im mi poklanjamo!!!!!
Protivno osnovnim slobodama čovjeka
Parazitski
Odvratno.
Re:
Pitajte sad mostovce,gdje je sad njihov angažman o smanjivanju pretplate,kojeg su toliko najavljivali u predizborno vrijeme ? Gdje ? Zato su svi političari smrdljivi i lažljivi tvorovi . Sad im vjerojatno stolice i fotelje pašu,pa nedaj Bože sad dirati u nešto da se te stolice mogu zaljuljati. Ljudi,nemojte na izborima ponašati se navijački,nije HDZ repka ili klub ,pa da smo mu vjerni i u lošem i u dobrom,večina biraća tako se ponaša...
Molim Vas,počnite razmišljati vlastitom glavom,a ne glavom susjeda koji je recimo doktor ili profesor i onda uzima sebi za pravo tumačiti kako je on najpametniji u svim sferama života. Nitko nije u svemu dobar,ako je dobar u medicini ,u politici nema pojma ili sl. Hvala.
Re:
#3: - pOZIVAM SE NA ZAKONE EU ili smo mi kolonija ili suverena Država k tome neovisna?
Re:
Krivi način. Pristojba nije dali ti gledaš ili neglledaš, već dali imaš uređaj. Ja sam imao sud sa njima od 2011-2017, sve sporove je HTV izgubio
Dok na televiziji rade kojekakve produzene ruke Bujanca i njemu sličnih nemam namjeru gledati Htv. Njihovih laži nebi se posramio ni Goebels.