Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
This comment has been removed by the person who wrote it.
Zato što je nelegalna i što su mojoj majci od 91 godinu ovrhom skinuli preko odvjetničkog društva Hanžeković jednom 1.900,00 i drugi put 1.500,00 kn , a mirovina joj je 1.970,00 kn! Sramotno i beskompromisno i od HRT i od odvjetnickog društva i posebno države koja to nije regulirala!
Uostalom, mogu kodirati svoje kanale pa tko voli nek izvoli.
-
Ukinuti taj socijalističko-komunistički harač. Neka kriptiraju signal i pokušaju živjeti od korisnika koji su voljni plaćati ta sranja. Pitam se da li bi natukli više od pet tisuća korisnika.
Peticiju sam potpisao jer ne želim plaćati nametnuti harač klero-fašističkoj kliki koja je tijekom godina bila organizacija uhljebljavanja HDZ lopovskog neradničkog kadra. Što se mene tiče mogu promovirati likove poput Bozanića i Glogoškog do sudnjeg dana, ali se s mojim novcima.
Ako HRT želi pretplatu neka kodira digitalni signal i prodaje paket, kao i svaki drugi proizvod.
Ne volim kad HRT-e ponašanjem Svojih ljudi (čitaj zaposlenika) iritira "većinu" LjUDI (čitaj gledatelja). TO godinama
sustavno rade! Zato su se jako dobro izverzirali i TOČNO znaju -kako se TO radi !?!?!?